//Kim Woo Bin și-a arătat susținerea față de iubita sa, actrița Shin Min Ah, trimițându-i acesteia o rulotă de cafea

Kim Woo Bin și-a arătat susținerea față de iubita sa, actrița Shin Min Ah, trimițându-i acesteia o rulotă de cafea

Actorul Kim Woo Bin a demonstrat încă o dată că își susține iubita în cariera sa artistică.

Astăzi, 12 august 2019, s-a aflat faptul că actorul Kim Woo Bin a trimis o rulotă de cafea pe platourile de filmare a dramei „Chief of Staff”, dramă în care joacă și iubita sa, actrița Shin Min Ah.Compania căreia îi aparține rulota de cafea a postat numeroase fotografii pe contul lor de Instagram, alături de mesajul: „Aceasta este rulota de cafea trimisă de către Kim Woo Bin lui Shin Min Ah. Rulota de cafea prin care Kim Woo Bin își arată afecțiunea față de actorii și membrii echipei dramei „Chief of Staff” a sosit pe platourile de filmare”.

Ei au mai scris: „Chiar și pe această vreme călduroasă, Kim Woo Bin a venit personal și a făcut fotografii rulotei de cafea. Suntem fericiți să vedem mesajul personal al lui Kim Woo Bin către Shin Min Ah. Nu este niciun secret faptul că membrii echipei sunt geloși pe ea”.

Pe bannerul de pe rulotă, Kim Woo Bin a transmis următorul mesaj: „Susțin toți membrii echipei și actorii din drama „Chief of Staff” (în special pe Shin Min Ah, pe care o susțin mult)”.  
Sursa: kstarlive.com