//Kim Woo Bin și Jun Ji Hyun, posibili parteneri într-un viitor film

Kim Woo Bin și Jun Ji Hyun, posibili parteneri într-un viitor film

În media sud-coreeană a apărut știrea că actorii Kim Woo Bin și Jun Ji Hyun vor avea rolurile principale într-un nou film.

Astăzi, 4 iulie 2019, regizorul Choi Dong Hoon a lansat informația că Jun Ji Hyun și Kim Woo Bin vor juca într-un viitor film pe care el îl va regiza.Acesta a declarat: „Încă mai lucrăm la scenariu și avem numeroși candidați pentru roluri. Momentan, nu este nimic confirmat. Deși luăm în considerare să producem atât prima cât și cea de-a doua parte a filmului în același timp, nu am finalizat încă scenariul. Intenționăm să începem filmările pentru film la sfârșitul acestui an sau la începutul anului viitor.”

Pe alte site-uri media sud-coreene, a apărut informația că și actorii de top Kim Tae Ri și Ryu Jun Yeol se vor alătura distribuției.

Choi Dong Hoon este regizor de film și scenarist, el fiind considerat unul dintre cei mai de succes regizori din această perioadă din cinematografia sud-coreeană. El este cunoscut pentru filmele de mare succes, cum ar fi „The Big Swindle”, „Tazza”, „The Thieves”, „Assassination” și multe altele.

Așteptăm și noi cu viu interes să se confirme această informație!
Sursa: kstarlive.com