//Kiseop (U-KISS) a plecat în armată după ce și-a luat rămas bun de la fani

Kiseop (U-KISS) a plecat în armată după ce și-a luat rămas bun de la fani

Membrul trupei U-KISS, Kiseop, a plecat în armată fără niciun eveniment special.

Ieri, 21 martie a.c., Kiseop a fost înrolat în armată, el ajungând în centrul de pregătire militară Nonsan, dar și-a luat rămas bun de la fani.
El a postat pe contul său de Instagram o scrisoare scrisă de mână, în care a vorbit despre fani și despre oamenii din jurul său din ultimii zece ani.„Au trecut zece ani de când activez în trupa U-Kiss. De zece ani sunt alături de membrii trupei, de staff-ul nostru și de fanii noștri.” În continuare, el a scris că îi este un pic jenă că se înrolează atât de târziu și că intenționează să se întoarcă după ce își va satisface stagiul militar.


După ce își va termina stagiul de pregătire de bază, Kiseop va fi lucrător public. Din cauza problemelor pe care le are la coloana vertebrală, cântărețul nu va putea fi soldat activ.


Kiseop este cel de-al treilea membru al trupei U-Kiss care pleacă în armată, după Soohyung și Hoon. Ceilalți doi membri care au rămas. Eli, care este american, și Jun, care este mult mai tânăr, se vor concentra pe activități individuale.
Kiseop a fost, în ultima vreme, foarte activ, atât în Coreea de Sud, cât și în Japonia. Anul trecut, a creat un unit cu Hoon și au lansat un single în limba japoneză, care a avut un mare succes.

Îi dorim și noi armată ușoară și să se întoarcă sănătos!
Sursa: kpoplove.koreadaily.com