//Kris Wu, fostul membru al trupei EXO, a fost arestat în China pentru viol

Kris Wu, fostul membru al trupei EXO, a fost arestat în China pentru viol

Kris Wu a fost arestat în China.

Ieri, 16 august 2021, ziarul chinezesc în limba engleză, Global Times, a titrat „idolul pop chinezo-canadian Kris Wu Yi Fan a fost arestat fiind suspect într-un caz de viol, conform declarației făcute de procuratura Districtului Chaoyang din Beijing”.Kris Wu a debutat în anul 2012 ca membru al trupei K-Pop EXO, dar a părăsit trupa în 2014 după nemulțumiri și probleme cu compania SM Entertainment, legate de contractul său. După un proces de mediere la tribunal, SM și Kris au căzut la o înțelegere prin care contractul acestuia cu compania rămâne valabil până în anul 2022, așa cum era prevăzut inițial în termenii contractuali.

De la plecarea sa din EXO, Kris Wu a activat în China ca și cântăreț, actor, model și producător.

Pe 31 iulie a.c., Kris Wu a fost reținut de către poliția chinezească, sub suspiciunea de viol. Artistul este acuzat de abuz sexual asupra unei studente de 19 ani, care a declarat că mai există multe alte victime ale acestuia, la fel ca și ea, multe dintre ele chiar minore.

Kris Wu a negat acuzațiile, dar multe branduri, pentru care Kris Wu lucra ca și model, au reziliat contractele cu acesta, iar contul său oficial de social media a fost șters după arestarea sa.Cum ancheta este în curs de desfășurare, o persoană din Statele Unite ale Americii a depus deja încă o plângere împotriva artistului, reclamând tot viol. Pe 11 august, site-ul de știri din Statele Unite ale Americii care furnizează informații despre China, a scris că o femeie chineză, care trăiește în Los Angeles a depus deja o plângere împotriva acestuia, reclamând abuz sexual ce a avut loc cu câțiva ani în urmă. Aceasta pretinde că s-au cunoscut pe când nu avea încă nici 18 ani, după un fan meeting din Los Angeles, iar după a doua lor întâlnire, femeia pretinde că a fost agresată sexual de către Kris.
Sursa: soompi.com

TAGS: