//Kyeongha (TST – TopSecret) părăsește trupa după condamnarea la închisoare în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală

Kyeongha (TST – TopSecret) părăsește trupa după condamnarea la închisoare în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală

Kyeongha va părăsi trupa TST (fostă TopSecret).

Astăzi, 11 iunie a.c., agenția trupei, JSL Company, a dat o declarație oficială de presă prin intermediul fancafe-ului oficial al trupei.„Membrii trupei TST sunt epuizați psihic și au trecut prin momente grele în această perioadă de promovare. Drept urmare, membrul trupei TST, Lee Kyeongha ne-a împărtășit dorința lui de a nu mai aduce prejudicii celorlalți membri prin părăsirea definitivă a trupei. JSL Company, membrii trupei TST și Lee Kyeongha au avut discuții profunde despre această decizie. Respectându-i hotărârea de ase concentra pe dezvăluirea adevărului, care este cu totul altul decât cel pe care lumea îl cunoaște acum, s-a decis ca Lee Kyeongha să părăsească echipa.

Ne cerem sincer scuze pentru toate problemele cauzate fanilor prin acest incident și îi vom ține la curent pe aceștia cu toate noutățile care vor apărea legate de acest subiect. Atât JSL Company, cât și TST vor munci din greu pentru a-i răsplăti cu o muzică și prestații mai bune pe fanii care ne arată dragostea și susținerea lor. Vă cerem și în continuarea să susțineți și să iubiți trupa TST. Vă mulțumim.”

Pe 31 mai a.c., Lee Kyeongha a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare și o perioadă probatorie de trei ani pentru hărțuire sexuală  și acte indecente față de o persoană de aceeași vârstă cu el, fapte petrecute în anul 2014 (pe când era minor, el având acum 20 de ani).

La această sentință, el a făcut apel, agenția sa declarând că îl va susține până la ultimele căi de atac a sentinței.
Sursa: soompi.com