//La 49 de zile după moartea regretatului Jonghyun (SHINee), un prieten al acestuia postează fotografii cu regretatul idol, care nu au mai fost văzute niciodată

La 49 de zile după moartea regretatului Jonghyun (SHINee), un prieten al acestuia postează fotografii cu regretatul idol, care nu au mai fost văzute niciodată

Au trecut deja 49 de zile de la trecerea în neființă a membrului trupei SHINee, Jonghyun.

Acesta a murit pe 18 decembrie 2017, dar încă este viu în inimile tuturor.

Pe 4 februarie a.c., un prieten apropiat al lui Jonghyun a postat pe contul lui de Instagram o serie de  fotografii cu regretatul idol, care nu au mai fost publicate până acum.

Alături de aceste imagini, el a scris: „Au trecut 49 de zile… Din când în când, îmi amintesc de tine, iar uneori nu pot dormi… Nebun ce ești… Nu știu de ce, dar astăzi mi-e dor de tine…@jonghyun.948”.Nu mai este necesar să spunem că această postare a atras imediat atenția publică, în special pe cea a fanilor trupei SHINee. Mulți dintre ei i-au transmis acestuia mesaje de condoleanțe în secțiunea de mesaje.

Conform tradiției populare coreene, cele 49 de zile pentru o persoană decedată este timpul în care își analizează conștiința și karma. După învățămintele budiste, un bodhisattva ceresc (bodhi = iluminare, sattva = ființă) ajută pe cel decedat să își înțeleagă karma, astfel că, atunci când se va reîncarna și va renaște, să fie de folos în această lume, nu numai să participe doar la ciclul nașterii și a morții.

Sursa: kstarlive.com