//La ceremonia căsătoriei cuplului Song, Lee Kwang Soo și Park Bo Gum le-a pregătit celor doi cadouri speciale

La ceremonia căsătoriei cuplului Song, Lee Kwang Soo și Park Bo Gum le-a pregătit celor doi cadouri speciale

Actorul Lee Kwang Soo, deja, a confirmat prezența la nunta celor doi actori, Song Joong Ki și Song Hye Kyo, care va avea loc mâine, 31 octombrie a.c..Astăzi, o sursă din interiorul agenției actorului Lee Kwang Soo a declarat: „Lee Kwang Soo va citi o scrisoare adresată lui Song Joong Ki și Song Hye Kyo la ceemonia căsătoriei lor”.

Nu au existat alte explicații sau detalii la ce fel de scrisoare va fi, dar, toată lumea, evident, se așteaptă să fie ceva personal, un mesaj de suflet din partea actorului, care este, de fapt, prietenul cel mai bun al lui Joong Ki.

Mai mult decât atât, se pare că și actorul Park Bo Gum are o surpriză pentru miri. În timpul ceremoniei, el va interpreta o melodie la pian, ca și cadou din partea lui (alte detalii, evident, nu se cunosc, piesa aleasă fiind o surpriză).
Nunta va avea loc mâine, 31 octombrie 2017, începând cu ora 16,00 KST (ora Coreei de Sud) și se va desfășura într-un cerc restrâns, în jur de 300 de invitați, numai prieteni și familie, iar presa nu va avea acces.

Sursa: kstarlive.com

Vedeţi şiPregătiri febrile pentru marele eveniment de mâine, nunta celebrului Song – Song cuplu