//La ieșirea din tribunal, actorul Kang Ji Hwan a dat o scurtă declarație presei

La ieșirea din tribunal, actorul Kang Ji Hwan a dat o scurtă declarație presei

Actorul Kang Ji Hwan, acuzat de agresiune sexuală, a ajuns astăzi dimineață la tribunal, unde se judecă cererea poliției de prelungire a mandatului de arestare.

El a fost reținut în seara zilei de 9 iulie, după ce a fost raportat la poliție că a violat și hărțuit sexual două angajate ale companiei din care acesta face parte și care dormeau la el acasă, după o petrecere a companiei.Escortat de poliție, cu o mască pe față și o șapcă și cu cătușe la mâini, acesta nu a răspuns la nicio întrebare a presei la intrarea în tribunal.

După audiere, însă, Kang Ji Hwan a dat o scurtă declarație, în care a spus: „Din ceea ce știu, s-a format o proastă opinie publică în legătură cu victimele și pentru asta îmi pare rău. Voi coopera pe deplin cu anchetatorii”.

Kang Ji Hwan va rămâne în arestul Secției de Poliție Bundang până ce tribunalul va da un verdict asupra cererii de arestare preventivă. Decizia Curții va fi stabilită cel mai târziu în seara acestei zile.

După arestarea lui Kang Ji Hwan, agenția sa, Huayi Brothers Korea, a anunțat că actorul a fost retras din drama în care acesta este în prezent protagonist, „Joseon Survival”, dramă produsă de TV Chosun, și caută un înlocuitor. Episodul care ar fi trebuit difuzat în această săptămână a fost anulat și s-a anunțat faptul că nu va mai fi redifuzat.
Sursa: soompi.com

Vedeți și: Actorul Kang Ji Hwan a fost arestat pentru agresiune sexuală