//Lacrimi de bucurie la eliberarea din armată a lui Eunhyuk (Super Junior)

Lacrimi de bucurie la eliberarea din armată a lui Eunhyuk (Super Junior)

Astăzi, 12 iulie, Eunhyuk și-a terminat serviciul militar. Peste 500 de fani l-au așteptat pentru a-l felicita. Colegii lui trupă Leeteuk, Yesung, Shindong și Donghae l-au întâmpinat pentru pentru a-i ura bun venit.

Eunhyuk a spus: „Cu siguranță, e un sentiment plăcut și dureros, în același timp. Sunt emoționat deoarece sunt din nou în fața camerelor de filmat după o lungă perioadă de timp. Am fost lăsat la vatră cu inima plină de bucurie. Vă mulțumesc mult că m-ați așteptat sănătoși timp de 2 ani. Îmi pare rău că v-am adus durere în inimi.”

El a mai transmis fanilor mulțumiri pentru toate scrisorile și cadourile pe care le-a primit de la ei în acești 2 ani și care l-au făcut să reziste această perioadă de timp. A început să plângă, moment în care fanii au început să scandeze „Nu plânge!”.
A mai vorbit despre recentul concert al trupei Super Junior la SMTOWN Concert. Doar patru membri (Leeteuk, Yesung, Shindong și Kim Heechul)au putut urca pe scenă. „Noi am debutat într-un număr mai mare de membri și am urcat pe scenă doar câțiva. Asta m-a înnebunit puțin. În orice caz, asta era inevitabil din moment ce mulți membri își satisfac încă stagiul militar. Din cauza asta, sunt foarte recunoscător față de membrii mai în vârstă. În momentul în care vom fi șapte membri, sper să stăm în fața voastră cu scena plină.”

[caption id="attachment_2077" align="aligncenter" width="635"] Fani așteptându-l pe Eunhyuk[/caption]
În final, Eunhyuk a promis că le va face cinste cu supă de pui colegilor de trupă care au venit să îl întâmpine.

În acest moment, Choi Siwon, Donghae, Ryeowook și Kyuhyun sunt încă în armată. Pentru aceștia Eunhyuk le-a transmis: „Sper ca și ceilalți membri să se întoarcă sănătoși.”
Eunhyuk are programată o întâlnire cu fanii pe data de 23 iulie, sub titlul „Hello Again”.
Peste 2 zile va fi eliberat și Donghae.
Super Junior va avea comeback-ul în luna octombrie anul acesta, cu șapte membri.
Sursa: soompi.com