//Lee Hong Ki, vocalistul trupei F.T.Island, a plecat în armată

Lee Hong Ki, vocalistul trupei F.T.Island, a plecat în armată

Lee Hong Ki, actor și vocalist al trupei rock F.T. Island, a fost astăzi înrolat în armată.

El va fi soldat activ și a intrat astăzi, 30 septembrie 2019, în baza militară de pregătire din Yanggu Country.În ultimele două zile, artistul a postat numeroase fotografii pe contul său de Instagram în care apare cum își ia rămas bun de la prietenii săi, inclusiv actorii Kim Soo Hyun și Seo Hyo Rim, precum și de la fani. Prietenia dintre Hongki și Kim Soo Hyun este binecunoscută fanilor, deoarece cei doi sunt parteneri de bowling, iar Kim Soo Hyun a fost prezent la emisiunea de la radio a lui Hongki în anul 2017, pentru a-și promova filmul „Real”.

Alături de fotografiile postate pe 28 septembrie a.c., Lee Hong Ki a scris: „Nu am vrut să fac mare zarvă, dar dacă tot s-a ajuns la asta, trebuie să încarc fotografiile!! Mult succes (nouă) la prestația finală de mâine!!!”

Lee Hong Ki s-a fotografiat în culise înainte de spectacolul de musical ”I Loved You” cu Kim Soo Hyun și Seo Hyo Rim, precum și cu fanii lui prezenți la spectacol.Pe 29 septembrie a.c. actrița Park Shin Hye a postat, de asemenea, pe contul ei de Instagram, fotografii cu membrul trupei F.T.Island, scriind: „Să te întorci sănătos, prietene. Mi-a plăcut cum ai jucat, Hong Ki”. Cei doi au devenit prieteni apropiați după ce au jucat împreună în anul 2009, în drama „You’re Beautiful”.

View this post on Instagram

 

잘 다녀와라 친구. @skullhong12 공연도 잘 봤어 홍기야.👏🏻👏🏻

A post shared by 박신혜 (@ssinz7) on 

View this post on Instagram

 

짠!!! 공연보러와준 우리 프리들 멋있다!!안죽었네!!!너무 많네!!!ㅋㅋㅋㅋ

A post shared by 홍기 이 (@skullhong12) on

Îi dorim și noi armată ușoară lui Hongki!
Sursa: soompi.com

TAGS: