Lee Jae Jin, membrul trupei FT Island, a început serviciul militar.

Astăzi, 21 ianuarie 2020, agenția trupei, FNC Entertainment, a dat un comunicat de presă, confirmând înrolarea acestuia în armată.După plecarea lui Lee Hong Ki, în septembrie 2019, Lee Jae Jin a declarat, de fapt, în luna decembrie a anului trecut, că el va fi următorul membru al trupei care își va satisface serviciul militar.

Vedeți mai jos comunicatul dat astăzi de FNC Entertainment:

„Bună ziua, suntem FNC Entertainment.
Pe 21 ianuarie, membrul trupei FT Island, Lee Jae Jin, a fost primit la baza de pregătire pentru recruți a Diviziei a-III- a Armatei Cheorwon, din Provincia Gangwon.
Lee Jae Jin și-a luat un ultim rămas bun de la fani în apropierea bazei militare, în această după-amiază. El și-a exprimat ambiția de a-și îndeplini îndatoririle vieții militare în mijlocul fanilor și a familiei sale, care l-au condus.
După ce va termina cele cinci săptămâni de pregătire militară de bază, Lee Jae Jin va deveni soldat activ. Vă rog să îi transmiteți susținerea voastră, pentru ca Lee Jae Jin să se poată întoarce sănătos și mai matur.
Înainte de înrolarea sa, Lee Jae Jin și-a salutat fanii prin intermediul primului său fan meeting solo, „2020 Lee Jae Jin’s Dinner Show without Dinner”. Totodată, el și-a reînnoit recent contractul cu FNC Entertainment, alături de membrii trupei Lee Hong Ki și Choi Min Hwan”.

Îi dorim și noi lui Lee Jae Jin armată ușoară!
Sursa: soompi.com

TAGS: lee jae jinft island
lang="ro-RO"> Lee Jae Jin (FT Island) a plecat în armată | KorJapFan
Site icon KorJapFan

Lee Jae Jin (FT Island) a plecat în armată

Exit mobile version