//Lee Kyu Hyung și Kim Tae Hee, posibili parteneri într-o viitoare dramă

Lee Kyu Hyung și Kim Tae Hee, posibili parteneri într-o viitoare dramă

Actorii Lee Kyu Hyung și Kim Tae Hee ar putea lucra într-o nouă viitoare dramă.

Astăzi, 4 noiembrie 2019, în media sud-coreeană a apărut știrea că actorul Lee Kyu Hyung a fost ales pentru rolul principal masculin a viitoarei drame „Hello, Mom”, care va fi lansată în luna februarie a anului viitor.Deja este confirmat faptul că actrița Kim Tae Hee a acceptat rolul principal feminin al acestei drame.

Drama „Hello, Mom” spune povestea unei mame care a decedat și începe etapa de reîncarnare de 49 de zile și a soțului său care abia a reușit să își revină din durerea pierderii soției sale.

Ca răspuns la această știre, un reprezentant al actorului a declarat: „Lee Kyu Hyung a primit o ofertă de la tvN pentru noua dramă de weekend „Hello, Mom” pentru rolul principal și ia în considerare oferta într-un mod pozitiv”.

Scenariul noii drame aparține aceleiași persoane care a scris și drama „Go Back Couple” și va fi regizat de Yoo Jae Won, cel care a produs și drama „The Smile Has Left Your Eyes”.

Premiera acestei drame va avea loc după terminarea difuzării „Crashing Landing on You” a canalului tvN, dramă în care rolurile principale sunt interpretate de popularii actori Hyun Bin și Son Ye Jin.
Sursa: soompi.com