//Lee Min Ho a confirmat oficial că va pleca în armată

Lee Min Ho a confirmat oficial că va pleca în armată

Pe surse s-a aflat că actorul își va începe serviciul militar pe 12 mai a.c., ca lucrător social în Gangnam. Atât Lee Min Ho
cât și agenția sa au confirmat aceste zvonuri.

A fost repartizat pentru servicii sociale datorită sechelelor cu care a rămas în urma gravului accident de mașină în care a fost implicat, alături de bunul lui prieten Jung Il Woo, în anul 2006. El are introduse în picior tije metalice în urma fracturilor suferite.

MYM Entertainment, agenția lui Lee Min Ho, a dat o declarație de presă în care a confirmat înrolarea sa în armată și serviciul care îl va efectua: „Data înrolării în armată a lui Lee Min Ho a fost confirmată astăzi. Este adevărat că își va începe serviciul militar pe 12 mai în Gangnam, în serviciile sociale.” – a declarat MYM Entertainment.

La începutul anului s-a anunțat faptul că Lee Min Ho ar putea începe serviciul militar în martie sau aprilie, dar agenția sa anegat, spunând că nu au primit înștiințarea de înrolare. Se pare că înștiințarea a sosit acum iar Lee Min Ho își va satisface stagiul militar de 2 ani. Potrivit regulamentului militar care i se aplică și lui Lee Min Ho, pentru prima perioadă va lucra în serviciile sociale și nu va fi trimis direct pe câmpul de instrucție.

Sursa: koreaboo.com