//Lee Min Ho și fan clubul său au făcut donații semnificative copiilor săraci

Lee Min Ho și fan clubul său au făcut donații semnificative copiilor săraci

Actorul Lee Min Ho și fanii săi continuă să facă fapte bune.

Platforma PROMIZ a lui Lee Min Ho, prin care actorul face  donații, a donat întregul profit realizat din vânzarea produselor din cereale din Jinan, copiilor din centrele din orașul Jinan, Provincia Jeolla de Nord.PROMIZ este o platformă de strângere de fonduri, creată de popularul actor, cu ajutorul căreia administrează organizația non-profit „Good Market”, întregul profit creat de această organizație fiind donat în scopuri caritabile. Prin acest proiect, profitul realizat din vânzarea mărfurilor produse în anumite zone se întoarce tot în acea zonă. Acum, produsele cu marca „Împărtășirea sincerității PROMIZ cu copiii din Jinan” au fost complet epuizate.

Profitul a mers la 337 de copii, din 12 centre din Jinan și oferiți în cadrul unui eveniment în care acești copii și-au scris propriile vise. În plus, alți 55 de copii au primit cadouri pentru „Ziua Copilului”.

Pentru aniversarea a 10 ani de la înființarea fan clubului Lee Min Ho, fanii au donat copiilor 1,5 tone de orez și 300 kg de kimchi.

PROMIZ a fost înființată în anul 2014, și de atunci a găsit diferite modalități de a face contribuții consistente, prin diferite evenimente la care participanții se și distrau, dar și donau.

Felicitări lui Lee Min Ho și fanilor lui!
Sursa: soompi.com

Aflați detalii despre viața personală și cariera artistică a actorului Lee Min Ho.

TAGS: