//Lee Min Woo (Shinhwa) acuzat de hărțuire sexuală

Lee Min Woo (Shinhwa) acuzat de hărțuire sexuală

Astăzi, 3 iulie 2019, în media sud-coreeană a apărut informația că Lee Min Woo, membrul trupei Shinhwa, a fost reclamat la poliție pentru hărțuire sexuală.

Se pare că artistul a sărutat cu forța două femei în timpul unei petreceri, fără consimțământul acestora.Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 29 iunie a.c., în timpul unei petreceri. După terminarea petrecerii, una din femeile agresate s-a dus și l-a reclamat la poliție, ea declarând: „M-am dus la o petrecere în care s-a băut și am fost grav agresată sexual. Lee Min Woo m-a apucat de obraji și m-a sărutat cu forța. De asemenea, m-a atins în diverse părți ale corpului”.

Câteva ore mai târziu, agenția lui Minwoo, Liveworks Company, a dat un comunicat oficial în care a explicat ce s-a întâmplat în timpul acelei petreceri:

„Bună ziua, suntem Liveworks Company.
În primul rând, ne pare rău pentru informațiile apărute despre cântărețul nostru, Lee Min Woo și vrem să ne cerem scuze tuturor celor care au fost dezamăgiți și șocați de o astfel de știre. A existat o mică neînțelegere la acea petrecere din cauză că Lee Min Woo a confindat victima cu o altă persoană. Problema a fost rezolvată prin dialog și s-a renunțat la plângere. Totuși, în privința adevărului despre această chestiune, lui Lee Min Woo îi este rușine pentru tot ce s-a întâmplat. Regretă sincer și reflectă adânc asupra faptelor sale.
Am înlăturat neînțelegerea cu toate părțile implicate și cerem tuturor să vă abțineți de la speculații. Ne cerem scuze încă o dată pentru îngrijorările produse”.
Sursa: kstarlive.com