//Lee Seung Gi a confirmat că va juca într-o nouă dramă

Lee Seung Gi a confirmat că va juca într-o nouă dramă

Lee Seung Gi a confirmat că va juca în viitoarea dramă a canalului tvN „Mouse”.

Drama se va concentra pe ideea și întrebarea „Vei da naștere unui copil, știind ca va fi un psihopat?”. În această dramă, oamenii pot identifica viitorii psihopați printr-un test ADN, chiar în perioada în care sunt doar fetuși în burta mamei lor.
Actorul Lee Seung Gi va interpreta rolul unui ofițer de poliție începător, Jung Ba Reum, cunoscut ca fiind un om al dreptății. Viața sa va fi complet schimbată după confruntarea cu un criminal psihopat din naștere, care face să tremure de frică întreaga națiune.

Telespectatorii sunt deja nerăbdători să îl vadă pe popularul actor într-un nou gen de rol, mai ales după drama de mare succes „Vagabond”.

Echipa de producție a acestei noi drame a declarat: „„Mouse” va avea un subiect unic și diferit față de celelalte drame cu psihopați. Vă rog să arătați mult interes pentru această nouă interpretare a lui Lee Seung Gi, care și-a demonstrat carisma în diverse tipuri de roluri și care va interpreta personajul Jung Ba Reum”.

În prezent, producătorii acestei drame sunt în discuții și cu actorul Choi Jin Hyuk, premiera fiind programată pentru prima jumătate a anului 2021.

O așteptăm și noi cu nerăbdare!
Sursa: soompi.com