//Lee Sung Kyung și Kim Young Dae, parteneri într-o viitoare comedie romantică

Lee Sung Kyung și Kim Young Dae, parteneri într-o viitoare comedie romantică

Lee Sung Kyung și Kim Young Dae au confirmat acceptul rolurilor principale a viitoarei drame a canalului tvN, „Shooting Star”.

Drama este despre oamenii care se află în spatele camerelor de luat vederi din industria de entertainment sud-coreeană, cum ar fi echipa de PR, managerii și reporterii, care trebuie să curețe mizeriile create de staruri.
Noua comedie romantică spune povestea lui Oh Han Byul, șefa echipei PR a unei agenții de entertainment și top starul fără de cusur, Gong Tae Sung, care este și inamicul ei numărul unu. Pe parcursul dramei, vor fi surprinse poveștile celor care își dau sufletul, transpiră și varsă lacrimi pentru a putea face să strălucească celebritățile, ca niște stele pe cer.

Actrița Lee Sung Kyung va interpreta personajul Oh Han Byul, care are niște abilități excepționale de comunicare și de rezolvare a crizelor. Cu talentul său extraordinar de a se „agăța” de alții, ea domină întreaga industrie, lucrând în diverse domenii, cum ar fi publicitatea, rezolvarea crizelior, comunicarea și multe altele.Kim Yong Dae va interpreta celebritatea acelei agenții, Gong Tae Sung, care se ceartă foarte des cu Oh Han Byul. Acesta este cap de afiș al agenției sale, primind multă dragoste din partea publicului pentru zâmbetul său angelic și imaginea perfectă pe care o are. Totuși, Gong Tae Sung are un temperament vulcanic și un caracter extrem de competitiv.

De-a lungul episoadelor, talentata Oh Han Byul și perfectul Gong Tae Sung vor învăța să lucreze împreună, devenind mult mai maturi în final.

Producătorul acestei drame a declarat: „Drama va livra momente amuzante și îi va acapara pe telespectatori prin sinceritatea poveștilor nu numai a celebrităților, ci și a managerilor, echipelor de PR și a celor care susțin industria de entertainment în prima linie”.
Filmările vor începe la sfârșitul lunii septembrie.Sursa: soompi.com