//Leeteuk (Super Junior) a împărtășit tuturor drama trăită când tatăl său s-a sinucis după ce și-a ucis părinții

Leeteuk (Super Junior) a împărtășit tuturor drama trăită când tatăl său s-a sinucis după ce și-a ucis părinții

Liderul trupei Super Junior, Leeteuk, a povestit personal despre tragedia care s-a întâmplat în familia lui.

El a ținut un speech motivațional elevilor de la Liceul Kyungjoo, într-o acțiune intitulată „Nu există speranță fără disperare”. În timpul acestui discurs el a povestit despre moartea tatălui și a bunicilor lui, despre ce a simțit atunci, spunând: „Am suferit de depresie după aflarea veștilor morții tatălui și a bunicilor mei”.În ianuarie 2014, tatăl lui Leeteuk (57 de ani) s-a spânzurat după ce și-a strangulat părinții (bunica lui Leeteuk avea 79 de ani iar bunicul 84 de ani), o rudă a acestora găsindu-i morți în casă. Concluzia a fost de crimă urmată de sinucidere, întrucât a fost găsit și un bilet lăsat de tatăl lui Leeteuk, în care scria: „Îi iau cu mine”.

Se pare că tatăl lui Leeteuk suferea de depresie după divorțul de soția lui și îi avea în grijă pe părinții lui, care sufereau de mult timp de Alzheimer.

Ca situația să fie și mai grea pentru Leeteuk, tatăl său l-a lăsat cu o datorie de 5 miliarde de Woni (aproximativ 4,7 milioane de dolari americani). Pe lângă această datorie imensă, ultimul mesaj primit de la tatăl său a fost unul plin ură și reavoință: „Chiar crezi că vei reuși să ai succes de unul singur?”.

Leeteuk a dezvăluit că toate acestea l-au deprimat enorm de mult și, la momentul acela, fiind înrolat în armată, i s-a sugerat că poate fi lăsat la vatră din cauza bolii. În orice caz, el a refuzat această posibilitate, preferând să își ducă la bun sfârșit îndatoririle.

El a mai spus: „Vă spun povestea mea pentru a vă arăta că viața unei celebrități nu este doar ceea ce se vede, nu e diferită de alte vieți”.

El a încheiat spunând că acum se simte considerabil mai bine, cu ajutorul fanilor și a celorlalți membri ai trupei Super Junior.
Sursa: kstarlive.com și thestar.com.my/lifestyle