//Mama lui Sungmin (Super Junior) vorbește despre boicotul fanilor asupra fiului ei

Mama lui Sungmin (Super Junior) vorbește despre boicotul fanilor asupra fiului ei

Mama lui Sungmin a vorbit despre toate problemele pe care le are fiul ei.

O parte din fanii trupei Super Junior i-au cerut acestuia să părăsească trupa și s-au opus vehement participării lui la viitorul comeback al trupei. Fără să aibă puterea să lupte cu această doleanță a fanilor, Sungmin s-a decis, în cele din urmă, să nu fie alături de colegii lui la viitoarea repromovare a trupei și a scris o scrisoare prin care își cerea iertare fanilor.

Privitor la această controversă, mama lui Sungmin a declarat: „Cred că mulți fani sunt încă supărați pe Sungmin și îi înțeleg. Bătrânii spun adesea că tinerii din ziua de azi sunt prea slabi. Sungmin, care este un idol de foarte mulți ani, a fost și el slab, fără să cunoască lumea. Cred că, după acest incident, va deveni mai puternic”.

Apoi, doamna Park a continuat: „Multe lucruri care s-au întâmplat nu au fost plănuite înainte. La fel și cu acest incident. Cel mai important este să accepți realitatea și acest tip de situație să te schimbe.”

Când a fost întrebată despre cum se simte acum Sungmin, ea a spus: „Cred că se ține mai bine decât am crezut. Reflectă mult la această situație. De curând a început să participe la cursuri pentru a învăța lucruri noi și își ajută soția”.
Trupa Super Junior are programat comeback-ul în luna octombrie într-o formulă de 7 membri, fără Sungmin, Ryeowook, Kyuhyun și Kangin.

Articole anterioare pe același subiect:

Sungmin și Kangin nu vor participa la turneul de comeback Super Junior

Declarația lui Sungmin privind comeback-ul trupei Super Junior

Sursa: allkpop.com