//MBC a anunțat că drama „Love With Flaws” va continua să fie difuzat, inclusiv cu părțile regretatului Cha In Ha

MBC a anunțat că drama „Love With Flaws” va continua să fie difuzat, inclusiv cu părțile regretatului Cha In Ha

Canalul de televiziune MBC, care în prezent difuzează drama „Love With Flaws”, a dat un comunicat în ceea ce îl privește pe regretatul actor Cha In Ha, care face parte din distribuția acestei drame.

Ieri, 3 decembrie 2019, a sosit pe neașteptate vestea trecerii în neființă a actorului Cha In Ha, în vârstă de doar de 27 de ani.Cha In Ha a interpretat rolul celui de-al doilea frate al personajului feminin principal, rol interpretat de actrița Oh Yeon Seo, și anume Joo Won Suk, această dramă abia fiind lansată pe 27 noiembrie a.c.

Deoarece este în curs de difuzare, canalul MBC a dat următorul comunicat: „Actorii și echipa de producție a dramei „Love With Flaws” a canalului MBC sunt extrem de îndurerați de neașteptata veste a decesului lui Cha In Ha. În primul rând, transmitem sincere condoleanțe familiei sale, care au pierdut pe cineva drag. Pe platourile de filmare, regretatul actor a luat parte la filmări cu mai multă pasiune, decât oricine altcineva. Promitem să ne amintim efortul lui nemăsurat pentru a crea cea mai bună producție. De asemenea, vă anunțăm că staff-ul dramei „Love With Flaws” a decis să difuzeze drama fără nicio altă editare, incluzând și părțile în care apare regretatul Cha In Ha, dorința familiei sale fiind ca serialul să continue fără nicio piedică. Încă o dată, dorim ca regretatul actor să se odihnească în pace și promitem să nu uităm întregul său efort depus pentru această dramă.”

Sincere condoleanțe familiei îndurerate!
Sursa: allkpop.com

Vedeți și: Actorul Cha In Ha a decedat

TAGS: