//McDonald’s, în parteneriat cu trupa BTS, va lansa în întreaga lume, inclusiv România, „BTS Meal”. Vedeți de când va fi disponibil și la noi noul meniu

McDonald’s, în parteneriat cu trupa BTS, va lansa în întreaga lume, inclusiv România, „BTS Meal”. Vedeți de când va fi disponibil și la noi noul meniu

BTS și McDonald’s și-au dat mâna pentru un parteneriat.

Ieri, 19 aprilie 2021, McDonald’s a anunțat lansarea în luna mai a unui nou meniu, numit „BTS Meal”, iar BTS a dat retweet, pe contul lor oficial, la anunțul făcut de McDonald’s.

„BTS Meal” va fi disponibil în 50 de regiuni din întreaga lume, inclusiv în România, și a fost conceput după propriile preferințe ale membrilor trupei BTS. Noul meniu va conține zece bucăți de Chicken McNuggets, o porție medie de cartofi prăjiți, o băutură răcoritoare medie, precum și sosuri de chili și Cajun, sosuri create de reprezentanța McDonald’s din Coreea de Sud.

Această colaborare face parte din programul meniu al celebrităților McDonald’s.

„BTS Meal” va fi lansat pe regiuni, la date diferite, începând cu 26 mai a.c., când va fi lansat în Statele Unite ale Americii, iar pe 27 mai în Coreea de Sud. În România, noul meniu va fi disponibil la McDonald’s începând cu data de 11 iunie 2021.

Deci, dacă doriți să gustați o bucățică de BTS, nu va trebui decât să mergeți la McDonald’s!
Sursa: soompi.com

TAGS: