//Melon Music Awards a anunțat detalii despre desfășurarea ceremoniei din acest an

Melon Music Awards a anunțat detalii despre desfășurarea ceremoniei din acest an

Ceremonia de anul acesta a Melon Music Awards va fi complet diferită de ceremoniile din anii anteriori.

Astfel, platforma de muzică Melon, care aparține companiei Kakao M, va dedica prima săptămână a lunii decembrie premiilor Melon Music și se va intitula „MMA WEEK”, iar ceremonia se va desfășura fără contact față-în-față, transmisiunea fiind online, din cauza pandemiei de COVID-19.MMA 2020 intenționează să folosească avantajul platformei online și să prezinte o nouă formă de conectare globală între artiști și fani. Astfel, pe timpul MMA WEEK, fanii vor putea vedea o nouă formă de concerte, înregistrări video speciale și prestații muzicale din timpul acestui an, povești ale artiștilor care au apărut în diverse reviste și multe alte surprize.
MMA 2020 poate fi văzută pe diverse platforme online, inclusiv pe canalul lor oficial de YouTube, pe aplicația Melon și multe altele.

O sursă din cadrul companiei Kakao a declarat: „Prima noastră ediție a „MMA WEEK” va fi un moment pentru diverși artiști, diverse genuri muzicale și întâlniri cu fanii, va fi un festival distractiv pentru revitalizarea întregii culturi și a industriei artelor. Deși distanțarea fizică între oameni este din ce în ce mai mare din cauza pandemiei de COVID-19, oamenii vor putea trăi experiența unui festival care să aducă mai aproape fanii de artiștii muzicali”.

MMA WEEK va începe pe 2 decembrie și se va încheia pe 5 decembrie, clipul de promovare a festivalului va fi lansat pe 6 noiembrie.
Sursa: soompi.com