//Membrii trupelor TVXQ și Super Junior vor face împreună un film documentar Youtube de călătorie

Membrii trupelor TVXQ și Super Junior vor face împreună un film documentar Youtube de călătorie

Trupele TVXQ și Super Junior vor face împreună un documentar de călătorie.

Platforma Youtube va lansa un program original, intitulat „Analog Trip”, în care membrii trupei TVXQ, Yunho și Changmin, alături de Leeteuk, Eunhyuk, Shindong și Donghae (Super Junior) vor traversa Indonezia, doar cu rucsacul în spate.Prin intermediul acestui documentarul, fanii vor putea vedea legătura strânsă dintre membrii acestor trupe, modul în care aceștia apreciază frumusețile naturii și momentele în care idolii K-Pop își împărtășesc gândurile și sentimentele.

„Analog Trip” va fi ca o vacanță specială pentru idoli, care au muncit din greu încă de când erau adolescenți. Cei șase vor călători cu rucsacul în spate pe baza unui ghid de călătorie și vor derula amintiri despre viața lor încă de pe vremea când se pregăteau să devină idoli.

Membrii trupelor TVXQ și Super Junior își vor împărtăși cele mai sincere gânduri și trăiri, care nu au mai fost până acum date publicității, în timp ce vor trăi experiențe uimitoare în sânul naturii.

Show-ul va fi lansat pe 9 octombrie a.c., pe canalul oficial Youtube SMTOWN. Programul va avea 12 episoade, fiecare episod fiind lansat miercurea, la ora 22,00 KST (ora Coreei de Sud), iar utilizatorii Premium al canalului Youtube vor putea vedea integral toate episoadele, începând chiar cu data de 9 octombrie.
Sursa: soompi.com