//Mesaje emotionante ale membrilor trupei Wanna One la despărțirea pentru totdeauna de fanii lor

Mesaje emotionante ale membrilor trupei Wanna One la despărțirea pentru totdeauna de fanii lor

Trupa Wanna One a ajuns la finalul activității lor.

Cu toate că pe 31 decembrie 2018 li s-a terminat contractul, trupa proiect Wanna One au mai continuat activitatea și în luna ianuarie a acestui an. Astfel, pe 27 ianuarie a avut loc ultimul lor concert, intitulat „Therefore”, iar clipa despărțirii de fanii lor a sosit.

La ultima lor apariție pe scenă, cei 11 băieți și-au luat rămas bun de la fani și s-au îmbrățișat unii pe alții. Acest moment a fost unul deosebit de emoționant, întrucât atât fanii, cât și membrii trupei au izbucnit în lacrimi.Iată ce a spus fiecare membru la ultima lor apariție pe scenă, ca și membri ai trupei Wanna One:

Lai Kuanlin: „Acum că plec, nu cred că noi toți, cei 11, vom mai putea apărea din nou ca trupa Wanna One, așa că, fiind prima persoană care pleacă, îi voi îmbrățișa pe toți hyungs ai mei, unul câte unul. Vă doresc fericire! Vă mulțumesc!”

Hwang Minhyun: „Membrilor trupei Wanna One și fanilor, Wannables, care mi-au dăruit atât de multă fericire, vă mulțumesc foarte mult. Vă iubesc!”

Ong Seongwu: „Veșnicii mei Wannable și Wanna One… vă iubesc pe toți sincer. Vă mulțumesc!”

Park Woojin: „De fapt, nu vreau să îmi iau rămas bun… Chiar nu vreau să ne despărțim. Am fost cu adevărat fericit că v-am avut pe toți… sunt cu adevărat recunoscător. Și acum, numele pe care nu voi mai putea să îl rostesc, Wannable, vă iubesc cu adevărat!”

Park Jihoon: „Acesta nu este sfârșitul, ci mai degrabă începutul. Wannable, vă iubesc cu adevărat și vă sunt foarte recunoscător… Vă mulțumesc!”

Kim Jaehwan: „Am primit atât de mult și sunt recunoscător și îmi pare rău. Vă iubesc cu toată ființa mea. Începând de mâine… hmmm… chiar am vrut să îmi iau rămas bun zâmbind, dar se pare că nu e atât de ușor… Wannable… Wannable! WANNABLE! Adio…”

Lee Daehwi: „Vă mulțumesc că ne-ați iubit timp de un an și jumătate. Până vom apărea din nou în fața voastră, vă rog să nu vă îmbolnăviți și sper că veți avea doar lucruri bune și fericite. Ați muncit cu adevărat din greu. Vă mulțumesc!”

Ha Sungwoon: „Wannable… noi toți, cei 11, chiar nu vrem să ne despărțim… Sunt cu adevărat recunoscător și Wanna One iubește mult pe Wannable… iar voi chiar ați muncit din greu, îmi pare rău și vă iubesc cu adevărat. Adio.”

Bae Jinyoung: „Voi, Wannable, chiar ați muncit mult și vă iubesc cu tot ce am. Vă rog să aveți încredere în noi până la final și vă rog să ne așteptați. Ne vom întoarce curând. Vă mulțumesc!”

Yoon Jisung: „Mulțumesc sincer tuturor care au iubit Wanna One timp de un an și jumătate. Wannable, dacă nu uitați Wanna One, cred că într-o bună zi vom putea să ne revedem. Vă rog să nu suferiți prea mult. Wannable au fost prezenți în fiecare zi a trupei Wanna One și sunt atât de recunoscător că Wanna One a putut deveni un dar al fiecărei zile a fanilor Wannable. Vă mulțumesc!”

Kang Daniel: „Am fost cu adevărat fericit în toată această perioadă. Vă mulțumesc că mi-ați făcut tinerețea atât de frumoasă. Vă mulțumesc… Nu voi putea uita niciodată asta. Vă mulțumesc!”
Și noi mulțumim tuturor membrilor trupei Wanna One pentru muzica lor și pentru toate amintirile frumoase care rămân în urma muncii lor!

Le dorim tuturor mult succes în noile cariere care îi așteaptă!

Sursa: kstarlive.com

TAGS: