//Mesajele membrilor trupei JBJ, în ultima lor zi de existență ca și trupă

Mesajele membrilor trupei JBJ, în ultima lor zi de existență ca și trupă

În ultima lor zi de contract, membrii trupei JBJ și-au luat rămas bun de fani prin mesaje scrise către aceștia.

Cei șase băieți, Noh Taehyun, Takada Kenta, Kim Sangkyun, Kim Yongguk, Kwon Hyunbin și Kim Donghan, au scris fiecare fanilor pe contul oficial de Twitter al trupei.

După doar șapte luni împreună, timp în care au lansat două mini albume de succes și un album special, au avut un turneu în țările asiatice și concerte solo, contractul lor s-a încheiat ieri, 30 aprilie a.c.Vedeți mai jos mesajele lor scrise către fani:

Kim Yongguk: „Ne vom revedea”.

Kim Sanggyun: „Mulțumesc tuturor care și-au petrecut timpul alături de JBJ. Am iubit Joyful, vă iubesc și vă voi iubi întotdeauna! Nu fiți triști, pentru că nu este sfârșitul. Văzând lacrimile fanilor (Joyful), mă fac și mai trist.

Kwon Hyunbin: „Vă mulțumesc că mi-ați dăruit atât de multă fericire. Hai să ne reîntâlnim și trebuie să fim întotdeauna fericiți!”

Kim Donghan: „Buna, Joyful! Sunt Donghan. Am fost plecat în Busan și îmi cer scuze că abia acum vă scriu. A fost atât de distractiv și am fost atât de fericit. Vă mulțumesc. Până acum, sunt Kim Donghan din JBJ”.

Kenta: „A fost o perioadă grozavă, toate mulțumirile către Joyful. Vă rog să nu vă îmbolnăviți și nu uitați de lucrurile pe care le iubiți!!! Joyful ai mei! Până acum, sunt drăguțul sexi Kenta”.

Noh Taehyun: „Vă mulțumesc pentru timpul petrecut împreună. Am să vă iubesc întotdeauna, Joyful!”
Și voi sunteți triști pentru destrămarea trupei JBJ?

Sursa: kstarlive.com

TAGS: