//Mesajul băieților din trupa BTS pentru fani, după anunțul interzicerii primirii cadourilor

Mesajul băieților din trupa BTS pentru fani, după anunțul interzicerii primirii cadourilor

După decizia agenției lor, Big Hit Entertainment, de a mai accepta cadourile trimise de fani, BTS a trimis un mesaj fanilor.

După acest anunț, o parte din fani s-au bucurat de faptul că s-a luat o astfel de decizie înțeleaptă. În schimb, alții au fost destul de dezamăgiți deoarece nu vor mai putea să-și exprime dragostea lor pentru membrii trupei prin intermediul darurilor.

Ca răspuns la aceste reacții, membrii trupei au trimis o scrisoare către toți ARMY prin intermediul fan cafe-ului lor oficial.JHope a spus: „Cel mai prețios dar din partea ARMY, pentru mine, este modul în care mă faceți să strălucesc și să mă promovez atunci când mă susțineți. Chiar îmi plac darurile voastre și, personal, le folosesc. Totuși, am început să mă gândesc că această dragoste poate fi împărtășită, mai degrabă, cu mai multe persoane, decât numai cu mine”.

Taehyung a spus: „Vă mulțumesc mult pentru toate cadourile pe care mi le-ați făcut. Sunt atât de recunoscător pentru că gândiți despre mine că sunt atât de prețios și ați pregătit toate acele daruri. Totuși, de acum înainte, îmi doresc mai mult să primesc sentimentele voastre decât cadouri. ARMY sunt cadourile mele. Haideți să nu schimbăm asta și să ne susținem unii pe alții”.
Sursa: kstarlive.com

Vedeți și: Big Hit Entertainment a anunțat că nu vor mai fi acceptate cadourile fanilor către membrii trupei BTS

TAGS: