//Mesajul emoționant a lui Hwasa (MAMAMOO), trimis unei fane, a topit inimile tuturor internăuților

Mesajul emoționant a lui Hwasa (MAMAMOO), trimis unei fane, a topit inimile tuturor internăuților

Când una dintre fanele trupei MAMAMOO, MooMoo, elevă în anii terminali de liceu, a lăsat mesajul „Hyejin unni, trăiesc clipe grele” pe site-ul oficial al fan clubului trupei MAMAMOO, Hwasa, care putea să îi răspundă simplu și sec: „Vei fi bine”, pentru a o consola, a trimis un mesaj care a făcut înconjurul internetului din întreaga lume și care a topit inimile tuturor.

Ea a scris: „Știu că treci prin multe, MooMoo. Aș putea să îți spun că totul va fi bine, dar mă voi preface că ești sora mea mai mică și îți voi spune așa. Prin ceea ce treci acum – toate aceste emoții și efort și probleme – sunt inevitabile. Numai după ce treci prin toate acestea vei deveni mai puternică.
Dacă totul ar fi pentru tine prea ușor, nu vei putea supraviețui în această lume. Și știu că nu îți place să auzi asta, dar viața nu va deveni mai ușoară. Ca elevă de liceu în an terminal, crezi că aceste clipe sunt cele mai grele din viața ta dar, odată ce vei trece de asta, vei ajunge în alte momente grele ale vieții tale. Așa este viața. De ce trebuie să fie atât de crudă, nu-i așa?Dar uite, te-ai descurcat atât de bine până acum. Dacă există ceva ce vrei să faci, atunci mergi înainte. În cel mai rău caz că nu reușești, vei învăța ceva încercând. Și da, poate este important ceea ce cred părinții tăi. Dar amintește-ți că tu îți conduci viața. Tu ești responsabilă de alegerile pe care le faci. Acesta este adevărul cu care te confrunți pentru a te maturiza. Și, ca și elevă, familia și prietenii pot fi o povară. Obișnuiam să încerc din greu să fiu acceptată de toată lumea. Acum mi-au mai rămas doar câțiva prieteni, dar e în regulă. Aceștia sunt cei adevărați care rămân lângă tine atunci când lucrurile merg rău. Crede-mă, vei vedea și tu asta. Acordă ceva timp și vei putea spune care dintre ei sunt cu adevărat valoroși pentru tine.
Deja încep să vorbesc ca la 50 de ani. Asta e doar temporar. Nimeni nu este fără noroc veșnic. Tu ești principalul motiv pentru care suferi. Sunt mândră de tine că înfrunți greutățile și mergi înainte, în loc să fugi de ele. Tu ești prețioasă. Eu sunt cea mai importantă pentru mine și tu ar trebui să fii cea mai importantă pentru tine.
Frate… mesajul ăsta a fost lung. Nici eu nu sunt perfectă, așa că cine sunt eu ca să îți spun ce să faci…. Dar sper să găsești un pic de speranță în mesajul meu. Ține capul sus și mergi înainte! Ești cea mai bună, indiferent ce spun alții” – Hwasa.

După ce au citit acest mesaj plin de afecțiune și emoție, ca un sfat pentru tânăra sa fană, membra trupei MAMAMOO a fost lăudată de toți internăuții, considerând-o un adevărat „idol”.
Sursa: koreaboo.com