//Mesajul lui Taecyeon (2PM) trimis fanilor în legătură cu relația de dragoste pe care o are cu o non-celebritate

Mesajul lui Taecyeon (2PM) trimis fanilor în legătură cu relația de dragoste pe care o are cu o non-celebritate

Membrul trupei 2PM, Taecyeon, și-a găsit dragostea.

Pe 23 iunie 2020, după ce în media sud-coreeană a apărut informația că artistul este într-o relație cu o femeie foarte frumoasă și care nu este o celebritate, agenția sa a confirmat acest lucru, fără a da și alte detalii.
Un prieten al acestuia a dezvăluit, însă, faptul că Taecyeon și iubita sa sunt împreună de trei ani, iar relația lor este la fel de frumoasă ca la început.
După ce a păstrat tăcerea în ultima săptămână, Taecyeon a decis să trimită fanilor săi o scrisoare, iar pe contul său de Instagram a postat o fotografie a sa de pe munte.

El a scris fanilor: „Îmi cer scuze tuturor care sunt surprinși de această veste neașteptată. M-am gândit mult la ce ar trebui să spun, de aceea vin cu acest mesaj întârziat și îmi cer scuze și pentru asta.
Știu foarte bine cât de mult le pasă tuturor de mine și își fac griji pentru mine. De aceea voi continua să muncesc asiduu atât la promovarea trupei 2PM, dar și ca actor.
Vă mulțumesc pentru susținerea permanentă, când am atât de multe lipsuri.”
Ultimul său proiect ca și actor a fost recenta dramă „The Game: Towards Zero”, acesta fiind primul său rol de după terminarea serviciului militar.
Sursa: koreaboo.com