//Mina, fosta membră a trupei AOA, a fost externată, după o încercare de sinucidere. Aflați întreaga poveste

Mina, fosta membră a trupei AOA, a fost externată, după o încercare de sinucidere. Aflați întreaga poveste

De câteva săptămâni bune, fosta membră a trupei AOA, Mina, se află în centrul atenției datorită acuzațiilor pe care le-a făcut împotriva fostelor sale college de trupă, care au agresat-o permanent.

Ea a scris pe contul său de Instagram numeroase detalii despre aceste agresiuni, în special ale lui Jimin, care au durat ani de zile, iar în urma acestor acuze, Jimin a părăsit trupa.
Pe 8 august a.c, Mina a mai avut câteva postări în care îi acuza de comportament agresiv pe Jimin și Seolhyun, dar și pe directorul fostei sale agenții sale FNC Entertainment, Han Sung Ho. Pe lângă aceste acuze, ea a postat și o fotografie cu mâna sa sângerândă, alături de care a scris: „Nu fac acuzații false. Shin Jimin, Kim Seolhyun și Han Sung Ho, să trăiți bine. Mama mea, sora și familia mea nu pot spune un cuvânt și nu au greșit cu nimic, dar sunt pline de regret. Să compensați toate daunele psihice pe care le-ați cauzat. Să le compensați cu vârf și îndesat. Voi nu sunteți decât niște oameni cărora nu le pasă decât de bani”.

Apoi și-a acuzat agenția că nu au plătit-o suficient încă din perioada în care era trainee, dar nici ca membră a trupei AOA.
Însă, ceea ce a dus la îngrijorarea fanilor, au fost ultimele sale cuvinte din postarea sa: „Voi fi fericită. Este atât de dureros aici, încât să nu îndrăzniți să apăreți la înmormântarea mea. Ar fi atât de mizerabil. Am de gând să mor și să vă bântui. Nu pot trăi din cauza răutății voastre”.

După această postare, agenția sa, Woori Actors, a anunțat autoritățile și a trimis ambulanța la locuința artistei, pentru a preveni gestul extrem de a-și curma viața.

Mina a fost dusă imediat la spital, unde a primit îngrijiri medicale, fiind apoi externată, agenția sa dând următorul comunicat: „Kwon Mina a fost externată din spital pe 9 august. Acum ea este îngrijită acasă la mama ei. Ea se simte mult mai bine acum, dar nu va mai participa la nicio activitate de promovare până nu se simte mai bine”.

Recent, și agenția trupei AOA, FNC Entertainment, a dat o declarație oficială prin care își cere scuze față de Mina și de alte member ale trupei AOA.
Sursa: koreaboo.com

TAGS: