//Minho (SHINee) a renunțat la ultima sa permisie pentru a-i ajuta la antrenamente pe noii recruți

Minho (SHINee) a renunțat la ultima sa permisie pentru a-i ajuta la antrenamente pe noii recruți

Membrul trupei SHINee a ajuns deja la ultima sa permisie din armată, dar a fost dezvăluit faptul că acesta a renunțat la aceasta și a preferat să rămână la baza militară, pentru a-i ajuta pe proaspeții lui camarazi.

Astăzi, 21 octombrie 2020, Corpul de Marină Militară din Coreea de Sud a postat pe contul lor de Instagram această decizie a lui Minho, precum și o fotografie a idolului K-Pop.Vedeți mai jos mesajul celor din Marina Militară:

„În ultima vreme, permisiile militarilor sunt reglementate din cauza COVID-19 și ei pot folosi ultima lor permisie, care are o durată în medie de o lună de zile și este chiar înainte de lăsarea lor la vatră, pentru a pleca direct acasă, fără a mai fi nevoie să se întoarcă la baza militară.
Totuși, există un pușcaș marin care a renunțat la ultima sa permisie pentru a participa la antrenamente alături de camarazii lui pușcași.
Această persoană este Choi Min Ho, care își îndeplinește atribuțiile ca parte a forței de reacție rapidă a Primei Diviziuni.
Conform planului inițial, Choi Min Ho și-ar fi încheiat îndatoririle militare pe 15 noiembrie, după ultima sa permisie, din data de 27 octombrie. Totuși, el s-a decis să fie lăsat la vatră direct de la baza militară, renunțând la cele 20 de zile de permisie, pentru a participa la pregătirile pentru apărarea țării și pentru a-i învăța pe juniorii lui militari tehnica și tacticile marine militare, pe care el le stăpânește foarte bine!
Înainte de înrolare, pușcașul marin Choi a fost o celebritate și s-a înrolat la o vârstă destul de înaintată, în luna aprilie a anului trecut, dar el a participat activ la diverse antrenamente și a câștigat încrederea seniorilor și juniorilor lui, precum și a ofițerilor, prin munca sa exemplară, seriozitate și personalitatea sa veselă. El a fost un pușcaș marin care a fost permanent lăudat de către ceilalți.
Pușcașul marin Choi a spus că este fericit să-și poată încheia treburile cu succes. Noi îl vom susține până în ziua în care va fi lăsat la vatră.”

 

View this post on Instagram

 

요즘 코로나-19로 인해 휴가가 통제된 장병들은 평균 1개월간의 전역 전 휴가를 사용하여 부대 복귀하지 않고 자가에서 전역할 수 있습니다. 그러나 전우들과 함께 군에서의 마지막 훈련참가를 위해 전역 전 휴가를 반납하고 훈련에 임하고 있는 해병이 있는데요~! 그 주인공은 바로!! 해병대 제1사단에서 신속기동부대원으로 임무 수행 중인 최민호 병장입니다. 예정대로라면 10월 27일 전역 전 휴가 후 11월 15일 자가에서 국방의 의무를 마치게 되지만 호국훈련에 참가하여 후임들에게 그동안 갈고 닦은 훈련 및 개인 전술전기에 대한 노하우 전수를 위해 20일의 전역 전 휴가를 반납하고 부대에서 전역 하기로 결정했습니다!😮👍 최해병은 입대 전 연예인 활동 중 지난해 4월 비교적 늦은 나이로 해병대에 입대했지만 각종 훈련 및 작전에 적극적으로 참가하는것은 물론, 모범적인 병영생활과 특유의 성실함과 밝은 성격으로 부대에서도 선ㆍ후임과 간부들로부터 신뢰를 받아 주위로부터 칭찬이 자자한 해병이었습니다. 유종의 미를 거둘수 있어서 행복하다는 최해병..!! 전역하는 그날까지!!응원하겠습니다👏👏 #해병대 #신속기동부대 #1사단 #휴가20일반납이라니 #유종의미 #병1245기 #칭찬해 #모든장병들힘내십쇼 #응원글좋아 #악플아파요

A post shared by 대한민국 해병대(R.O.K. Marine Corps) (@rokmchq) on

Felicitări, Choi Min Ho!!
Sursa: soompi.com