//Minhwan (F.T.Island) a anunțat data nunții cu Yulhee și că vor avea un copil

Minhwan (F.T.Island) a anunțat data nunții cu Yulhee și că vor avea un copil

Minhwan și Yulhee au stabilit deja data nunții!

Ieri, 9 mai a.c., Minhwan a anunțat că el și fosta membră a trupei LABOUM, Yulhee, se vor căsători.El a spus:

„Bună ziua, sunt Minhwan.

Șțtiu că multă lume a fost surprinsă de anunțul de anul trecut al relației noastre și de cel al logodnei, făcut la începutul acestui an. Vreau să vă transmit întreaga mea sinceritate, mai mult decât un simplu salut, așa că vă voi lăsa aici un mesaj.

Ca sa fiu sincer, la început am fost speriat și nu știam cum să vă împărtășesc vestea. Am fost îngrijorat că ați putea fi dezamăgiți toți cei care m-ați susținut neîncetat în ultimii zece ani, de la debutul mea, pe când aveam 16 ani. De aceea vă transmit această veste acum, după ce timpul a zburat… Acum mi-am organizat în sfârșit gândurile.

Voi fi tată în curând! Încă sunt foarte tânăr, asta nefiind suficient să devii tată… În orice caz, îmi dau toată silința să fiu un tată bun și mândru. Am vrut să vă transmit aceste minunate vești mai întâi vouă. Porecla bebelușului este Jjang-Ee. Când se va naște, vreau să vi-l arăt! Copilașușl este atât de frumos în fotografiile de la ecograf. Noi intenționăm să facem nunta pe 19 octombrie, după ce soția mea se va reface fizic.

Am muncit mult până acum ca toboșar și maknae al trupei F.T.Island, dar voi fi mult mai înțelept de acum încolo în a-mi alege persoanele din jurul meu. După ce m-am hotărât să ne căsătorim și să devin tată, lumea pare, brusc, diferită. Fiecare zi este prețioasă și plină de recunoștință.

O nouă etapă a vieții mele începe pentru mine, cel care va deveni soțul cuiva și tatăl unui bebeluș. Și îmi place cum trecutul a devenit o amintire frumoasăși sper ca și prezentul să devină o frumoasă amintire.

Voi trăi fericit și vă rog să mă susțineți mult! Vă apreciez cu toată sinceritatea”.

Felicitări cuplului!
Sursa: kstarlive.com