//Minhwan (FT Island) a confirmat că se va înrola în armată luna aceasta ca soldat în rezervă

Minhwan (FT Island) a confirmat că se va înrola în armată luna aceasta ca soldat în rezervă

Astăzi, 11 februarie 2020, a apărut știrea că Minhwan, membrul trupei FT Island, se va înrola în armată pe 24 februarie a.c..

În dimineața zilei de astăzi, Minhwan a devenit proaspătul tătic al două fetițe gemene, el și soția sa, Yulhee, mai având un băiețel născut în mai 2018.Cum Minhwan a fost îngrijorat de faptul că soția sa nu ar putea avea grijă singură de trei copii mici, îngrijorare pe care cei doi și-au exprimat-o chiar și în timpul emisiunii în care cei doi apar, „Mr. House Husband”, membrul trupei FT Island a aplicat încă de anul trecut pentru înrolarea în armată în cadrul forțelor de rezervă cu normă întreagă.

Legea din Coreea de Sud permite bărbaților care au în îngrijire unul sau mai mulți copii, să ceară Administrației Forțelor Militare să fie soldați în rezervă, aceștia putând locui acasă și își îndeplinesc îndatoririle militare într-o zonă apropiată de zona în care locuiesc, dar după cele cinci săptămâni de pregătire militară de bază, prin care trec toți cei care se înrolează în armată.

Agenția artistului, FNC Entertainment, a confirmat faptul că Minhwan a fost acceptat să intre în forțele militare de rezervă ale armatei, declarând: „După ce va fi înrolat în armată pe 24 februarie, el va urma timp de cinci săptpmâni pregătirea militară de bază, după care va devein membru cu normă întreagă în cadrul forțelor de rezervă”.

Minhwan va fi lăsat la vatră în septembrie 2021.
Sursa: soompi.com

Vedeți și: Yulhee și Minhwan au spus astăzi bun venit pe lume gemenilor lor!