//Minhwan, membrul trupei FT Island a povestit cum i s-a schimbat percepția asupra vieții de când s-a căsătorit

Minhwan, membrul trupei FT Island a povestit cum i s-a schimbat percepția asupra vieții de când s-a căsătorit

Minhwan (Choi Min Hwan), membrul trupei FT Island, și fosta membră a trupei Laboum, Yulhee (Kim Yul Hee) și-au înregistrat căsătoria la începutul anului 2018, în luna mai 2018 s-a născut fiul lor, Choi Jae Yul, iar în luna octombrie a aceluiași an au avut ceremonia de nuntă.

Cei doi participă în prezent la emisiunea de tip reality show „Mr House Husband” a canalului de televiziune KBS2, iar în episodul care a fost difuzat ieri, 18 septembrie 2019, Minhwan și Yulhee se întorc acasă împreună cu fiul lor, după două săptămâni de concerte peste hotare.În mașină, pe drumul spre casă, managerul lui Minhwan l-a întrebat „Care este cea mai bună parte a faptului că este căsătorit”, iar Minhwan a răspuns: „Lumea pare a fi mai ușoară acum, asta e cea mai bună parte. În trecut, munca și alte lucruri erau prețioase pentru mine dar și totul părea atât de dificil. În orice caz, acum este clar că familia mea este cel mai important lucru pentru mine, așa că orice altceva acum pare ușor. Aș fi în stare de orice ca să îmi protejez familia”.


Luna trecută, cei doi au anunțat fericiți că fiul lor va mai avea încă doi frați, Yulhee fiind acum însărcinată cu gemeni.

Felicitări acestei frumoase și tinere familii!
Sursa: soompi.com