//Minhyun (NU’EST) „alături” de colegii lui de trupă la fan meeting

Minhyun (NU’EST) „alături” de colegii lui de trupă la fan meeting

Pe 26 august, trupa NU’EST a avut întâlnire cu fanii lor, unde și-au exprimat întreaga lor gratitudine și a mulțumit tuturor pentru răbdarea și susținerea de care au dat dovadă până acum.
Membrii trupei au părăsit scena în momentul în care fanii au început să cânte „One Kiss” pentru a-i determina pe aceștia să revină.
Când fanii au încetat să mai cânte, Minhyun, care acum face parte din trupa „Wanna One” și a părăsit temporar trupa, a apărut pe ecranul montat pe scenă, moment în care fanii au înnebunit de bucurie.

În mesajul lui către fani, Minhyun a spus: „Chiar dacă e păcat că nu am reușit de această dată să ajung la acest fan meeting, pentru că ceilalți colegi s-au străduit din greu să pregătească această întâlnire cu voi, sper că totul a fost pe placul vostru. Motivul pentru care am filmat acest video surpriză este pentru că ar fi păcat ca aceste clipe minunate să se termine atât de repede, nu? De aceea, prietenii mei de trupă au pregătit ceva special pentru voi. Hei! Hei! Colegi! Voi auziți asta? Sunteți gata? Da, au spus că sunt pregătiți! Așa că, hai să numărăm împreună pentru revenirea lor pe scenă. Numărăm împreună?”
Vedeți momentul lui Minhyun în fancam-ul video de mai jos:Sursa: kstarlive.com

TAGS: