Fanii Wanna One mai au un motiv să îl adore o dată în plus pe membrul trupei, Minhyun.Pe 9 sepembrie a.c., băieții din trupa Wanna One au fost invitați să cânte la concertul „2017 Incheon K-Pop Concert”.

În timp de idolii sunt concentrați mai mult să își arate talentul pe scenă în timpul prestației lor, Hwang Minhyun și-a dezvăluit adevăratul caracter, lucru care a impresionat în mod deosebit fanii. Un fan a observat cum acesta, în drumul său spre scenă, a ridicat niște gunoaie pe care acesta le-a văzut în drumul său. Acel fan imediat a reușit să îl fotografieze pe Minhyun și a încărcat poza pe internet iar în mesajul lui a scris: „A strâns gunoaiele de pe jos și le-a aruncat la coșul de gunoi. El nu e un om, e coborât dintr-un basm”.

Imediat cum această fotografie a fost dată publicității pe internet, fani din întreaga lume au început să îi laude comportamentul și manierele lui Minhyun, apărând multe comentarii de genul: „Cu siguranță, e un înger din ceruri”, „Sunt atât de impresionat de Minhyun”, „Cum poate un idol să fie astfel?” și multe altele.

Între timp, haideți să vedem performanța trupei Wanna One la „2017 Incheon K-Pop Concert”:
Sursa: kstarlive.com

TAGS: minhyunwanna one
lang="ro-RO"> Minhyun (Wanna One) a impresionat fanii cu gestul său de la „2017 Incheon K-Pop Concert” | KorJapFan
Site icon KorJapFan

Minhyun (Wanna One) a impresionat fanii cu gestul său de la „2017 Incheon K-Pop Concert”

Exit mobile version