//Monetăria națională sud-coreeană va lansa o medalie comemorativă a trupei EXO

Monetăria națională sud-coreeană va lansa o medalie comemorativă a trupei EXO

Trupa EXO va fi prima trupă K-Pop care va deține, în mod oficial, o medalie.

Astăzi, 12 martie a.c., KOMSCO (Korea Minting, Security, Printing & ID Card Operating Corp. ), o corporație guvernamentală a statului sud-coreean, care se ocupă de producerea monedelor și a bancnotelor din Coreea de Sud, a anunțat că se va produce o medalie comemorativă dedicată trupei EXO, pentru a marca impresionantele realizări ale trupei K-Pop.

KOMSCO fabrică toate medaliile cu caracter oficial al statului sud-coreean, cum ar fi, de exemplu, medaliile și monedele care au fost realizate recent pentru Jocurile Olimpice de Iarnă de la PyeongChang.Trupa EXO a fost selectată pentru a fi prima trupă K-Pop care are o medalie pentru contribuția avută la creșterea popularității și cunoașterea acestui val al culturii sud-coreene la nivel internațional.

Pe prima față a medaliei vor fi imprimate chipurile fiecărui membru al trupei EXO, iar pe cealaltă față va fi logo-ul trupei, alături de un semn special, ca o măsură împotriva contrafacerii, garanția acestei medalii fiind însoțită și de un număr de serie de identificare.

Sursa: kbsworld.kbs.co.kr

TAGS: