//Monetăria statului sud-coreean lucrează la crearea unei medalii aniversare în cinstea trupei BTS

Monetăria statului sud-coreean lucrează la crearea unei medalii aniversare în cinstea trupei BTS

Pentru munca și toate realizările obținute până acum, trupa BTS va fi onorată de statul sud-coreean cu o medalie aniversară.

Ieri, 3 iulie 2019, Jo Yong Man, șeful Monetăriei de Stat din Coreea de Sud (KOMSCO) a vorbit despre această intenție în cadrul unui interviu.Compania guvernamentală KOMSCO se ocupă de producerea de monede și medalii de fiecare dată când în Coreea de Sud există un eveniment important și memorabil, iar Jo Yong Man a declarat: „În acest moment, vrem să producem medalii aniversare pentru trupa BTS. Suntem în discuții cu agenția lor. Ei sunt idoli care au avut un imens succes pe scară globală și sperăm sincer să creem medalii aniversare pentru ei, indiferent de vânzările potențiale. Credem, de asemenea, că va fi și o mare onoare pentru membrii trupei BTS. Ne dorim să onorăm starurile K-Pop care contribuie la răspândirea culturii sud-coreene”.

În luna aprilie a anului trecut, trupa EXO a fost prima trupă K-Pop onorată de KOMSCO cu o astfel de medalie și monede aniversare.
Sursa: soompi.com

TAGS: