//Multe semne de întrebare despre accidentul fatal al regretatului actor Kim Joo Hyuk, după finalizarea analizei tehnice a autoturismului acestuia

Multe semne de întrebare despre accidentul fatal al regretatului actor Kim Joo Hyuk, după finalizarea analizei tehnice a autoturismului acestuia

Institutul Național de Știință din Coreea de Sud a publicat raportul inspecției tehnice a mașinii lui Kim Joo Hyuk, dar acesta a condus la și mai multe semne de întrebare cu privire la cauza accidentului în care și-a pierdut viața regretatul actor.

În raport s-a specificat faptul că nu s-a descoperit nicio defecțiune care să ducă la producerea accidentului:
„După analizarea autoturismului lui Kim Joo Hyuk, nu s-a descoperit niciun semn de eroare de funcționare sau defecțiune mecanică care să ducă la accelerarea atât de rapid a mașinii. Cutia neagră a mașinii nu a înregistrat niciun sunet la momentul accidentului” – a declarat Departamentul de Poliție Gangnam Seul.

Institutul Național de Știință a declarat: „Nu a existat niciun semn de nefuncționare a frânelor”.

Inspectorii au reparat mașina cât de bine s-a putut pentru a vedea dacă au fost probleme de navigare, dar nu au găsit nicio sursă a acestei probleme: „A fost imposibil de realizat un test driving normal din cauza distrugerilor severe ale autovehiculului, dar am reinstalat și înlocuit părțile avariate. Noi am testat pornirea, accelerația și am verificat senzorii mașinii” – a mai scris în raport Institutul Național de Știință sud-coreean.Se pare că nici starea tehnică a mașinii și nici starea de sănătate a regretatului actor nu au fost cauzele producerii fatalului accident.

În raport s-a mai specificat: „Nu au fost găsite urme de alcool, medicamente antihistaminice sau alte medicamente cu potențial toxic în corpul lui Kim Joo Hyuk. De asemenea, nu au fost descoperite nici urme ale unui infarct miocardic sau nefuncționare normală a inimii”.
Cu excluderea unei defecțiuni ale mașinii din cauzele producerii accidentului, apar multe alte întrebări cu privire la moartea subită a actorului.

Sursa: koreaboo.com
Vedeți și: 

Actorul Kim Joo Hyuk a decedat, după un tragic accident de mașină

Rezultatul autopsiei actorului Kim Joo Hyuk și detalii despre înmormântarea acestuia

Familia, iubita și prietenii, la catafalcul actorului Kim Joo Hyuk

Reacția agenției regretatului actor Kim Joo Hyuk la zvonurile că moartea sa ar fi survenit din cauza efectelor secundare a unor medicamente

Numeroși artiști prezenți la înmormântarea regretatului actor Kim Joo Hyuk, toți cu ochii în lacrimi

A fost anunțat rezultatul autopsiei regretatului actor Kim Joo Hyuk