//Mulțumiri către ARMY din partea trupei BTS la conferința lor de presă

Mulțumiri către ARMY din partea trupei BTS la conferința lor de presă

Ieri, 10 decembrie a.c., trupa BTS a susținut concertul „THE WINGS TOUR THE FINAL”, care încheie turneul lor mondial, care a început în luna februarie 2017, a durat 10 luni și a cuprins 19 orașe din întreaga lume.

La conferința de presă pe care au susținut-o înainte de concert, membrii trupei au vorbit despre realizările lor, începând cu Billboard Awards până la American Music Awards.

Când au fost invitați să povestească despre promovarea pe care au avut-o în Statele Unite ale Americii, inclusiv AMA, băieții au spus:

JIN: A început să simt că este real când am avut repetițiile pentru AMA. Cum, acolo, reprezentam Coreea de Sud, eram foarte agitați dar, ne-am simțit mai bine datorită fanilor care ne-au ovaționat.

JIMIN: Noi nu am reușit să cântăm la Billboard Awards și, din cauza asta, am fost un pic dezamăgiți. De data aceasta, a fost o onoare pentru noi să fim pe scena de la American Music Awards. Chiar a fost și mai onorant să putem cânta în limba coreeană.

RM: Suga nu este tipul de om emotiv. A fost prima dată când l-am văzut emoționat. Îi tremura microfonul. A avut o mare însemnătate să cântăm în limba coreeană.
Reporter: „Mic Drop” a urcat pe locul 28 în Billboard Hot 100. Acesta este primul și cel mai mare record pentru o trupă K-Pop.

Suga: Suntem încântați. Noi am gândit această piesă ca pe un dar pentru fani, pentru dragostea și atenția care ni le-au oferit pe timpul turneului mondial. „DNA” a reușit să intre în clasamente, dar a fost straniu să vedem și piesa „Mic Drop” în acel clasament. Verific clasamentul Billboard în fiecare săptămână. Fac asta de mai bine de 10 ani și este extrem de straniu să vedem cântecul nostru acolo. E greu de crezut.
Reporter: Care sunt momentele memorabile din anul 2017?

Toți: S-au întâmplat atât de multe. Toate aceste realizări le datorăm fanilor. Nu este un anumit moment, în mod special ci, mai degrabă, au fost multe amintiri care ne-au rămas în minte. Pe viitor, deși sunt importante și aceste reușite, ne-ar place ca muzica și prestațiile noastre să placă fanilor, și vom face tot ce ne va sta în putință, la fiecare evoluție a noastră.

Suga: Am avut primul nostru dome concert în Japonia, în acest turneu, „Wings Tour”. A fost atât de bine să concertăm într-un dome, încât l-am visat. Am mers în Japonia prima dată, am spus că dorim să susținem un dome concert, și acel vis a devenit realitate. Nu numai dome concertul, ci toate concertele de anul acesta mi-au rămas în amintire.

V: A fost memorabilă întâlnirea cu ARMY din întreaga lume, datorită „WINGS TOUR”. Sunt recunoscător pentru tot.

Jhope: „Wings Tour” din America de Sud este memorabil. Ei au cântat împreună cu noi de la început până la sfârșit și ne-au dat multă energie. Am fost foarte impresionat. Indiferent în care țară merg, mă bucur de locurile turistice și de mâncare. Îmi amintesc toate astfel de lucruri mărunte.
Reporter: Care sunt obiectivele pentru viitor?

Jin: Astăzi încheiem turneul nostru „WINGS TOUR”. Mă întreb cum ar fi să avem un turneu pe stadioane anul viitor. Mi-ar place să stabilim acest obiectiv, Cu căt e mai mare visul, cu atât mai bun trebuie să fii.

Jimin: Am reușit locul 28 în Billboard HOT 100 și, anul viitor, vom încerca să ajungem numărul 1 în Billboard 200 și top 10 în Billboard HOT 100.

[caption id="attachment_4865" align="aligncenter" width="550"] Jin[/caption] [caption id="attachment_4866" align="aligncenter" width="551"] Jimin[/caption] [caption id="attachment_4867" align="aligncenter" width="550"] JHope[/caption] [caption id="attachment_4868" align="aligncenter" width="547"] RM[/caption] [caption id="attachment_4869" align="aligncenter" width="551"] Suga[/caption] [caption id="attachment_4870" align="aligncenter" width="550"] Jungkook[/caption]

Sursa: kbsworld.kbs.co.kr; sursa foto: btsarmy.aminoapps.com

TAGS: