//Muzeul Beatles din Marea Britanie a invitat în mod oficial trupa BTS să le facă o vizită

Muzeul Beatles din Marea Britanie a invitat în mod oficial trupa BTS să le facă o vizită

A fost anunțat faptul că Muzeul Beatles din Marea Britanie a trimis o invitație specială trupei BTS pentru o vizită privată a muzeului și chiar pentru o prestație specială.

Muzeul, cunoscut sub numele de „The Beatles Story” (Povestea trupei Beatles) se află în zona istorică Albert Dock din Liverpool, orașul natal al trupei Beatles.

Muzeul conține lucruri care au aparținut membrilor trupei Beatles…

… și chiar ochelarii lui John Lennon.

Reprezentantul muzeului a declarat: „Ar fi o mare onoare dacă trupa BTS ar veni la muzeu, unde le vom oferi un tur privat VIP al muzeului. De asemenea, le cerem, dacă este posibil, să aibă și o reprezentație. Îi felicităm din nou pentru prestația de succes din cadrul emisiunii lui Colbert și le dorim mult succes. Sperăm să vă vedem”.Această invitație a venit în urma prezenței celor șapte idoli K-Pop în emisiunea lui Stephen Colbert, „Late Show” al canalului de televiziune american CBS, unde au adus un tribut trupei Beatles.

Cei de la Muzeul Beatles și-au declarat admirația față de trupa sud-coreeană, comentând la postarea cu prestația trupei BTS de pe contul oficial de Twitter a emisiunii „The Late Show”: „Asta e fabulos, avem BTS – mania!!  ”

Sursa: koreaboo.com

TAGS: