Site icon KorJapFan

Netflix a anunțat data lansării documentarului despre trupa BLACKPINK

BLACKPINK va fi prima trupă K-Pop care va avea propriul film documentar pe canalul Netflix.

Conform anunțului făcut de YG Entertainment, documentarul „BLACKPINK: Light up the Sky” a fi lansat pe 14 octombrie, exclusiv pe canalul Netflix.Acest documentar dezvăluie evoluția trupei BLACKPINK din ultimii patru ani, urmărind membrele trupei încă din perioada în care erau trainee și până în prezent, când sunt deja staruri de nivel mondial.

În film vor apărea și înregistrări care nu au mai fost făcute publice niciodată până acum, viața lor de zi cu zi din dormitoare, precum și imagini ale artistelor din culise.

În plus, cei care vor vedea acest documentar, vor putea urmări și întregul proces al înregistrărilor celor mai de succes piese ale trupei, interviuri cu cele patru membre ale trupei precum și munca lor în echipă.
Vicepreședintele canalului Netflix a declarat: „Suntem cu adevărat norocoși că am putut să lucrăm cu cea mai tare trupă de fete din lume din acest moment”.

Fetele din trupa BLACKPINK au declarat: „Suntem entuziasmate că putem să împărtăși povestea noastră tuturor BLINKS (fanii trupei) din întreaga lume, prin intermediul documentarului de pe canalul Netflix. Sperăm ca acest documentar să aducă fericire telespectatorilor”.

Pe data de 2 octombrie 2020, trupa va lansa primul lor album de studio, intitulat „THE ALBUM”.

Felicitări, BLACKPINK!
Sursa: koreaboo.com

TAGS: blackpink
Exit mobile version