//Nouă comeback-uri din luna iunie, așteptate cu nerăbdare de fani

Nouă comeback-uri din luna iunie, așteptate cu nerăbdare de fani

Și luna iunie a acestui an va fi plină de comeback-uri ale idolilor K-Pop.

Iunie 2018 va fi o lună plină, nu numai pentru idoli, ci și pentru fani. Cel puțin nouă trupe K-Pop se pregătesc pentru comeback luna aceasta. Unele dintre ele pregătesc piese noi, în timp ce altele se pregătesc pentru o revenire în forță.Vedeți mai jos care trupe au confirmat deja comeback-ul din această lună:

   WJMK

WJMK este o trupă proiect, formată din membrele trupei Cosmic Girls, Luda și Seola, Yoojung și Doyeon, din trupa Weki Meki. Ele au lansat piesa „Strong” pe 1 iunie.

   Wanna One

Wanna One a confirmat comeback-ul pe data de 4 iunie cu un album special, „1÷x=1 (UNDIVIDED)”, având ca title track piesa „Light”.

   fromis_9

Trupa rookie de fete, fromis_9, vor lansa pe 5 iunie un mini album intitulat „To. Day”, având ca title track piesa „DKDK”.

   A.C.E.

Trupa formată din patru băieți, A.C.E., vor veni cu un album nou, „Adventures in Wonderland”, pe 7 iunie, cu piesa „Take Me Higher” ca title track.

   ONF

În aceeași zi cu comeback-ul trupei A.C.E., și trupa ONF va lansa un mini album intitulat „You Complete Me”, având ca title track piesa „Complete”.

   SHINee

Trupa SHINee va continua seria lansărilor începute pe 28 mai a.c. (când au lansat piesa „Good Evening”), lansând pe 11 iunie piesa „I Want You”, ultima piesă din această serie, „Our Page”, urmând a fi lansată pe 15 iunie.

   BLACKPINK

Fetele din trupa BLACKPINK vor reveni, în sfârșit, cu primul lor mini album, intitulat „SQUARE UP”, pe 15 iunie. Ele au confirmat că piesa de title track va fi „Ddu-Du Ddu-Du”.

   BTOB

Trupa BTOB va lansa pe 18 iunie cel de-al 11-lea lor mini album, „This is Us”. Băieții au mai confirmat și faptul că pe 11 iunie vor scoate și o piesă de prelansare intitulată „The Feeling”.

   MOMOLAND

Pe 26 iunie, frumoasele fete din trupa MOMOLAND vor reveni cu o piesă de dans, produsă de Shinsadong Tiger.
Sursa: kstarlive.com

TAGS: