//O investigație jurnalistică a scos la iveală faptul că în clădirea deținută de Daesung (BigBang) se desfășoară activități ilegale și prostituție

O investigație jurnalistică a scos la iveală faptul că în clădirea deținută de Daesung (BigBang) se desfășoară activități ilegale și prostituție

Pe 25 iulie 2019, o investigație jurnalistică a canalului de canalului de televiziune Channel A a dezvăluit faptul că într-o clădire din districtul Gangnam a cărui proprietar este membrul trupei BigBang, Daesung, au loc afaceri ilegale de entertainment.

Daesung, care în prezent este în armată, a cumpărat clădirea în 2017 cu suma de 31 de miliarde de woni (aproximativ 26,3 milioane de dolari). Clădirea se află în centrul districtului Gangnam și aduce un venit lunar de 85.000 de dolari din contractele de închiriere.Channel A a dezvăluit că de la etajul 5 până la etajul 8 se desfășoară activități de entertaiment pentru adulți, deși în registrele clădirii apar ca existând restaurante și un studio foto. Acest studio foto figurează ca fiind la etajul 8, dar acel nivel nu este accesibil publicului, fiind închis cu obloane metalice.

Ceea ce este și mai curios este faptul că în lift nici nu există butoanele pentru nivele 5 – 8. Reporterii au discutat cu cei care își desfășoară afacerile în acea clădire, iar unul dintre aceștia a declarat: „E un bar. Se deschide doar noaptea. E un bar straniu. Femeile care merg acolo conduc numai mașini străine.”Se pare că noaptea încep să se adune mulți bărbați în fața clădirii. Un valet preia mașinile luxoase pentru a le parca, iar un grup de femei ies din clădire pentru a-i întâmpina. Unul din reporteri a încercat să intre, dar nu i s-a permis accesul, spunându-i-se că intrarea se face doar pe bază de invitație. După câteva ore, bărbații împreună cu femeile au fost văzuți plecând împreună.

Deși în mai mult de jumătate din clădire se desfășoară activități ilicite, administratorul clădirii deținute de Daesung a declarat presei: „Daesung este proprietarul clădirii, dar nu are nicio legătură cu aceste afaceri. El credea că afacerile deschise aici sunt cele pentru care există licență de funcționare. Vom verifica dacă se desfășoară activități ilegale și vom anula contractul de închiriere cu acei chiriași care încalcă legea”.

Deși se află în armată, Daesung a transmis o declarație oficială prin intermediul agenției sale, YG Entertainment:

„Bună ziua, sunt Daesung!
În primul rând, aș dori să transmit sincerele mele scuze că vă salut din cauza unei astfel de probleme în timp ce îmi desfășor serviciul militar și pentru că v-am făcut să vă îngrijorați.
Clădirea descrisă în știre este una pe care am achiziționat-o chiar înainte de a fi înrolat și este trecută pe numele meu. Aproape imediat după ce am cumpărat-o am plecat în armată și, ca rezultat, aș dori încă o dată să îmi cer sincer scuze pentru lipsa mea de experiență în administrarea clădirii.
La momentul achiziției clădirii, se desfășurau deja afacerile în locațiile în care existau deja chiriași și nu am fost conștient de afacerile ilegale ale companiilor respective. Pentru locațiile în care au fost identificate activități ilegale, vom face imediat demersurile legale, iar eu, cu responsabilitatea de proprietar, voi face tot ce îmi stă în putință.
Mi-am dat seama tardiv de lipsurile mele și refelect mult la asta.
Voi face tot ce îmi stă în putință în legătură cu toate aceste aspecte incorecte. Vă mulțumesc.”
Sursa: soompi.com