//Noua afacere cu idolii aflați în armată au înfuriat fanii

Noua afacere cu idolii aflați în armată au înfuriat fanii

O nouă afacere coreeano- chineză a declanșat o adevărată controversă.

Conform informațiilor oferite de site-ul media OSEN, prin această nouă afacere se fac bani folosindu-se de celebrități coreene care se află, în momentul de față, în armată.

Ultima țintă a acestei afaceri este actorul Lee Min Ho, care ca intra mâine, 15 martie a.c., într-o unitate de pregătire militară.Toată ideea de afacere este oferirea unei plimbări fanilor, alături de o celebritate dintr-o unitate militară, contra unei sume de bani.

Astfel, pentru o plimbare a unei singure persoane, biletul costă 500.000 Woni (aproximativ 470 dolari americani), pentru 2 – 3 persoane, biletul este de 600.000 Woni ( 560 de dolari), iar un grup de 4 persoane va trebui să plătească 700.000 Woni (aproximativ 660 dolari).

În urma acestor informații, agenția actorului Lee Min Ho a declarat: „Aceasta nu afectează în mod direct agenția, dar această nouă afacere se folosește de numele lui Lee Mn Ho. Vom lua măsuri împotriva acestei activități”.

De asemenea, s-a mai dezvăluit și faptul că nu numai Lee Min Ho va fi folosit în acest scop, ci și că sunt vizate și alte celebrități care își efectuează serviciul militar în această perioadă.

Sursa: kstarlive.com

TAGS: