//O nouă față a actriței Ha Ji Won în noua sa dramă „Chocolate”

O nouă față a actriței Ha Ji Won în noua sa dramă „Chocolate”

Ha Ji Won va încălzi inimile telespectatorilor cu energia sa pozitivă și emoții profunde prin intermediul noii sale melodrame „Chocolate”.

Drama „Chocolate” a canalului JTBC va avea premiera pe 29 noiembrie 2019, după finalizarea dramei „My Country”.Drama spune povestea unui neurochirurg, Lee Kang, interpretat de Yoon Kye Sang, un bărbat rece și dur ca un bisturiu, și Moon Cha Young, rol interpretat de Ha Ji Won, bucătar șef care impresionează pe toată lumea cu preparatele ei. Cei doi se întâlnesc într-un pavilion al unui azil și își vindecă reciproc rănile prin intermediul gătitului. Fanii sunt extrem de încântați de colaborarea dintre regizorul Lee Hyung Min și scenarista Lee Kyung Hee, cei doi lucrând împreună și în 2004 la drama „I’m Sorry, I Love You”.

Cu Yoon Kye Sang și Ha Ji Won în rolurile principale, cei doi formează o „echipă de vis pentru crearea de emoții”. Fanii abia așteaptă să îi vadă pe cei doi împreună, așteptând cu nerăbdare o poveste plină de emoție, care va topi inimile tuturor.

În noile fotografii lansate pentru promovarea acestei drame, o vedem pe actrița Ha Ji Won cu un zâmbet luminos, personajul său punând suflet în fiecare fel de mâncare pe care îl gătește. Chiar dacă în fotografii apare zâmbind și plină de o energie pozitivă, fanii ei nu se pot abține să nu se întrebe ce se ascunde cu adevărat în sufletul ei, având în vedere că moartea subită și tragică a fratelui său, actorul Jeon Tae Soo, care s-a sinucis pe 21 ianuarie 2018, a devastat-o cumplit.Într-un interviu, actrița a povestit că înainte de începerea filmărilor, a învățat să gătească mâncare italiană și coreeană, spunând: „Am învățat pentru a înțelege inima unui bucătar șef și am sfârșit prin a iubi gătitul. De asemenea, am învățat despre fericire. Datorită acestui lucru, am fost sincer fericită să gătesc în timp ce filmam drama și am împărtășit această fericire”.

Așteptăm și noi cu nerăbdare să o revedem pe Ha Ji Won în noua sa dramă „Chocolate”!
Sursa: soompi.com

TAGS: