//O nouă ofertă pentru Ji Chang Wook, după drama „Melting Me Softly”

O nouă ofertă pentru Ji Chang Wook, după drama „Melting Me Softly”

Ji Chang Wook se va decide curând dacă va juca într-o nouă viitoare dramă.

Astăzi, 18 noiembrie 2019, în media sud-coreeană a apărut informația că Ji Chang Wook ar putea începe un nou proiect după drama canalului tvN, „Melting Me Softly”, și anume drama intitulată „LUCA” (Last Universal Common Ancestor).Viitoarea dramă „LUCA” va fi regizată de Kim Hong Seon, cel care a regizat și dramele de succes „Voice”, „Black” și „The Guest” și cu care actorul a mai colaborat la drama „Warrior Baek Dong Soo”.

Agenția lui Ji Chang Wook, Glorious Entertainment, a declarat: „Este adevărat că i s-a oferit un rol în drama „LUCA”. El analizează acum oferta”.

Se pare că „LUCA” va avea 12 episoade și va fi difuzată pe canalul de televiziune tvN la începutul sau mijlocul anului 2020. O sursă din interiorul acestei televiziuni a declarat: „„LUCA” este unul din proiectele la care ne gândim să le programăm, dar nu s-a decis nimic încă. Este adevărat că i-am propus lui Ji Chang Wook un rol, dar nu este confirmată încă apariția lui în dramă”.Drama „LUCA” se bazează pe teoria lui Charles Darwin că toate vietățile de pe glob au un strămoș comun, generica fiind un subiect care nu a fost abordat încă în vreo dramă sud-coreeană.

O sursă din industria de entertainment a declarat: „Ji Chang Wook muncește mult pentru a arăta diverse imagini ale sale și transformări interpretative. Prin intermediul dramei „LUCA”, veți putea vedea o imagine a lui Ji Chang Wook pe care nu ați putut să o vedeți încă”.

În prezent, Ji Chang Wook, care a terminat ultima sa dramă „Melting Me Softly” și în care a avut-o ca parteneră pe actrița Won Jin Ah, se pregătește de un turneu fan meeting „Waiting for You”, care va începe pe 10 ianuarie 2020 și va avea loc în Japonia, Taiwan, Singapore, Thailanda, Indonezia, Filipine și Coreea de Sud.
Sursa: soompi.com