//Oare ce-o fi fost în capul lor? Cele mai penibile tunsori din K-Pop

Oare ce-o fi fost în capul lor? Cele mai penibile tunsori din K-Pop

O tunsoare în trend și țipătoare face parte întotdeauna din viața unui star K-Pop. Dar uneori, tendința de a atrage atenția merge într-o direcție total greșită.Iată câteva stiluri total nebunești care, vreți să credeți sau nu, au fost la modă la un moment dat. Probabil, acești idoli și-ar dori să uite că au avut acele tunsori la un moment dat dar, cine ar putea să uite așa ceva:

  1. Stilul porc țepos

Acest stil a fost foarte popular în rândul trupelor K-Pop de băieți, la sfârșitul anilor ’90 și începutul anilor 2000.

Iată-i pe Lee Min Woo (Shinhwa) și Chang Min (TVXQ).

Oare de cât fixativ au avut nevoie ca această frizură să se mențină în timp ce dansau pe scenă?

  1. Culori țipătoare

Astăzi, trendul este să apari cât maai subtil și să folosești culori cât mai apropiate de cele naturale. Dar pentru Krystal, Narsha și Hyungseung părul arată de parcă ar fi fost băgat într-o găleată de vopsea și apoi făcute tot felul de ștampile în capurile lor.

  1. Unde îți e celălalt ochi?

Oare cum se descurcau să cânte și să danseze pe scenă cu un ochi acoperit? Această tunsoare asimetrică (de la stânga la dreapta: Micky Yoochun, Neil și Narsha) pare un pic cam sufocantă.
  1. Bărbați…cu coc

Cocul poate nu a fost chiar cel mai popular trend în Coreea de Sud, dar cu siguranță a fost adorat de Eric (Shinhwa), Hong Ki (FT Island) și CNU (B1A4).

  1. Dreadlocks

Zico a purtat dreadlocks destul de des în timpul promovării cu Block B. Taeyang și T.O.P. (BigBang) au avut, de asemenea, stiluri variate de dreadlocks și codițe.

  1. Stilul Pompadour

Înaintea lui Snooki de la Jersey Shore, au fost idolii K-Pop ai anilor ’90.

De la stânga: Kim E-Z (Baby Vox), Sung Yuri (Fin. K.L.), Moon Hee Joon.

  1. Suvițe de brânză

A se vedea-prin breton este un mod popular de don breton natural în Coreea de Sud. Dar, din nou în a doua zi, stele idol ca Bada SES lui, Pat Vox lui Kan Mi Yeon, și Eric Shinhwa și Shin Hye Sung întotdeauna lăsat pe o pereche de fire de păr, care ar legăna în jurul atunci când pe scenă.

Să te uiți prin breton este un trend popular în Coreea de Sud. Dar idoli, precum Bada, Kan Mi Yeon (Baby Vox) , Eric (Shinhwa) și Shin Hye Sung întotdeauna își lăsau câteva șuvițe care se legănau de-a lungul capului în timpul prestațiilor lor pe scenă.
Sursa: allkpop.com