//Ofertă pentru o nouă dramă romantică Sci-Fi pentru actorul Kim Jae Wook

Ofertă pentru o nouă dramă romantică Sci-Fi pentru actorul Kim Jae Wook

Astăzi, 20 noiembrie 2019, Joy News 24 a anunțat că actorul Kim Jae Wook a primit o ofertă pentru o nouă dramă a canalului de televiziune OCN, „Train”.

Drama „Train” spune povestea unui bărbat care pierde femeia pe care o iubește, aceasta fiind ucisă de un criminal în serie, dar o protejează într-un univers paralel, în care încă trăiește. Drama arată cât de diferite pot fi viețile aceleiași persoane în universuri diferite doar după o singură decizie și cum poate asta schimba totul.Drama „Train” este programată a fi lansată în prima jumătate a anului 2020.

Lui Kim Jae Wook i s-a oferit rolul personajului Seo Do Won, șeful unei echipe a Departamentului de Crime Violente din cadrul poliției, care există în ambele universuri. Dacă va accepta, aceasta va fi prima dată când actorul va interpreta un rol dublu.
O sursă din cadrul canalului OCN a confirmat această informație, spunând: „Kim Jae Wook a primit o ofertă de a juca în „Train” și o analizează”.

Ultimul proiect al actorului a fost drama de anul acesta „Her Private Life”, în care a jucat alături de actrița Park Min Young.

Sursa: soompi.com