//Oh Chang Suk și Lee Chae Eun au anunțat că sunt într-o relație

Oh Chang Suk și Lee Chae Eun au anunțat că sunt într-o relație

Cuplu în emisiunea „Taste of Dating”, iar acum formează un cuplu și în viața reală.

Ieri, 2 iulie 2019, Oh Chang Suk și Lee Chae Eu au confirmat că sunt împreună înainte de a da prima lovitură pentru începerea unui meci de baseball.Cei doi au apărut ca și cuplu în reality show-ul „Taste of Dating”, emisiune în care celebrităților singure li se desemnează un partener cu care trebuie să se întâlnească timp de 100 de zile.

Înainte de a arunca mingea de începere a meciului de baseball, Oh Chang Suk a spus: „Eu și Lee Chae Eun am început să ne întâlnim”, declarație ce a surprins pe multă lume. Prezentatorul a cerut lămuriri, spunând: „Vrei să spui că vă aveți întâlniri reale sau pentru show-ul de televiziune?”, la care actorul a replicat: „Ne-am decis să ne întâlnim în mod oficial”.

Și agenția actorului Oh Chang Suk a confirmat acest lucru, o sursă din cadrul companiei declarând: „Ei s-au întâlnit prin intermediul emisiunii „Taste of Dating” și au început să se îndrăgostească unul de celălalt. Vă rugăm să îi priviți cu drag”. Aceeași sursă nu a putut preciza de când cei doi sunt împreună deoarece, fiind vorba despre viața lor privată, nu i-a întrebat acest lucru și este încă mult prea devreme să se poată vorbi și despre o eventuală căsătorie.Actorul Oh Chang Suk, în vârstă de 37 de ani (născut pe 2 iunie 1982), a debutat ca actor în 2008 și este cunoscut pentru rolurile sale din „Princess Aurora”, „Jang Bo Ri Is Here”, „Defendant” sau „Rich Man, Poor Woman”.

Lee Chae Eun are 24 de ani (născută în 1995) și este model, înainte fiind educatoare de grădiniță.

În urma acestui show de televiziune, și popularul actor Lee Pil Mo s-a decis să rămână împreună cu partenera sa din „Taste of Dating”, designer-ul de interior Seo Soo Yeon, cei doi căsătorindu-se în februarie 2019 iar acum așteaptă primul lor copil.

Felicitări proaspătului cuplu!
Sursa: soompi.com