In Marea Britanie, există unul dintre cei mai mari fani ai lui Jimin (BTS), care a cheltuit peste 165.000 de dolari pe operații estetice, doar ca să arate ca acesta.

Faimosul fan a reușit din nou să atragă atenția întregii lumi, de data aceasta anunțând căsătoria sa cu macheta din carton a lui Jimin.Pe 7 ianuarie 2020, Oli, britanicul de 27 de ani și-a înregistrat oficial căsătoria cu poza lui Jimin în mărime naturală, iar această ciudată căsătorie a atras atenția întregii comunități K-Pop din lume.

Foarte sigur pe sine, Oli a dat fericita veste tuturor pe contul său de Instagram, unde a postat și fotografii de la ceremonia sa de nuntă. El a scris: „Căsătoriți oficial. Vă mulțumesc tuturor pentru susținerea copleșitoare. Dragostea noastră este atât de puternică și, în ciuda tuturor criticilor, suntem fericiți împreună”.

În ziua cea mare, la ceremonia de la biserică, lui Oli și iubitei sale bucăți de carton i-au fost alături și câțiva prieteni.


Sursa: kstarlive.com

TAGS: olibtsjimin
lang="ro-RO"> Oli, cel mai mare fan K-Pop din Marea Britanie, s-a căsătorit oficial cu macheta din carton al lui Jimin | KorJapFan
Site icon KorJapFan

Oli, cel mai mare fan K-Pop din Marea Britanie, s-a căsătorit oficial cu macheta din carton al lui Jimin

Exit mobile version